1:2p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:30

3.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Napajedlech rozhodovaly penalty


Branky


0

Napajedla přivítaly na svém hřišti soupeře z Provodova. Branky padaly až ve druhém poločase. Vedení se ujali hosté díky brance Josefíka, za domácí pak vyrovnával Petr Žůrek. V penaltách byli přesnější hosté, kteří získali jeden bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Mládí proti zkušenostem. I tak by se dal charakterizovat tento zápas. Tým Fatry složený hlavně s mladých hráčů se postavil soupeři, ve kterém není o zkušené hráče nouze. Zajímavostí je, že nejmladší hráč v dresu Provodova, Petr Novák, by byl v Napajedlech jeden z nejstarších. Domácí tým domácích vstoupil do zápasu velmi opatrně a zejména vyčkával, co zkušení hosté předvedou. Ti měli v průběhu prvního poločasu míč více na kopačkách, nicméně domácí je k žádnému vážnému zakončení za celý poločas nepustili. Spíše to byli domácí, kteří se po získání míče snažili atakovat pokutové území hostů, ale taky žádnou vyloženou šanci neměli.

 

 

Do druhého poločasu nastoupili hosté se snahou o důraznější útok a po chybě domácích na hostující polovině a následném trestném kopu hostující Josefík technickou střelou po zemi z velkého vápna poslal hosty do vedení – 0:1. Domácí se z gólu nemohli vzpamatovat a začali dělat chyby v rozehrávce. Postupně se ale začali dostávat znovu do hry a začali mít míč více na kopačkách. Po jednom z centrů do pokutového území vyrovnal hlavou Žůrek – 1:1. Po vyrovnání se domácí dál snažili rozhodnout zápas ve svůj prospěch, ale zkušený tým hostů domácí hráče do žádné šance nepustil a naopak to byli hosté, kteří hrozili z brejků, které ale neproměnili. I proto zápas skončil spravedlivou remízou. V penaltách získal bod navíc Provodov.  



Ohlasy k zápasu


TJ Fatra Slavia Napajedla
Stanislav Vávra (Napajedla, trenér): Musím kluky pochválit. Odehráli dobrý zápas se zkušeným soupeřem, odmakali celých 90 minut ve slušném tempu. Diváci museli být spokojeni. Pokud ještě zkvalitníme finální fázi v útoku a budeme agresivnější ve velkém vápně, přijde určitě i víc gólů.




Sestavy


TJ Fatra Slavia Napajedla
R. Vitásek [-] - P. Ratiborský [-] (70. O. Haša [-] ) , F. Ouroda [-] , O. Žáček [-] - P. Koutník [-] (75. T. Plachý [-] ) , D. Mráz [-] , M. Škrabal [-] , J. Roubal [-] (46. M. Dlabaja [-] ) , K. Havránek [-] - P. Žůrek [-] , A. Kaštánek [-]

FC RAK Provodov
L. Sedlák [-] - D. Urbánek [-] (90. P. Máčala [-] ) , J. Josefík [-] , S. Beňo [-] (73. T. Hnilo [-] ) - J. Zakopal [-] , V. Chalupa [-] , P. Novák [-] , J. Gargulák [-] , M. Hlavňovský [-] , M. Laciga [-] - T. Ulman [-]

ŽK: 29. P. Koutník , 55. P. Žůrek , 59. K. Havránek - 15. J. Josefík .
Hráči zápasu: P. Žůrek - J. Josefík .
Místo: Napajedla.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.