2:1
(0:1)
34. T. Hrad
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 16:30

1.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rovečné otočilo zápas s Měřínem B


Branky


54. M. Svoboda , 72. R. Polách - 34. T. Hrad
0

V prvním podzimním zápase dokázali hráči Rovečného dvěma brankami otočit zápas s Měřínským Béčkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas lépe vyšel měřínské rezervě

Zápas se začal hrát jak jinak než v úmorném vedru, které zachvátilo celou naši republiku. Určitě by se mnozí aktéři raději viděli někde u vody, ale rozpisový kalendář fotbalových zápasů je neúprosný. Začátek utkání začal vlažněji, žádný tým si nevytvořil žádnou vážnější akci. Postupem času však začali být hosté fotbalovější a přišli první náznaky šancí. Ve 34. minutě už vše klaplo ve prospěch hostů z Měřína. Po autovém hodu Měřín založil akci, ze které padl úvodní gól. V malém vápně se nejlépe zorientoval Tomáš Hrad a poslal hosty do vedení. Po vstřelené brance byl Měřín stále při chuti, což dokazovalo i Janem Krčálem nastřelené břevno mladého gólmana Martina Petra. Ten dokázal zlikvidovat před odchodem do šaten ještě jednu šanci Měřína.

Dvě branky Rovečného v druhé půli zajistily domácím tři body

Po změně stran se domácí tým začal svojí bojovností prosazovat. V 54. minutě přišla první gólová akce, při které zaplesalo nejen srdce domácích fandů. Po pěkné akci si z křídla seběhl Martin Svoboda, který nadvakrát překonal brankáře Jana Chvátala. To domácí tým nabudilo a pokračovali v neúnavném dobývání měřínské tvrze. Kýženého obratu se Rovečné dočkalo v 70. minutě. To se po individuální akci prosadil Radovan Polách, který svou trefou překlonil misku vah na stranu domácích. Jak už to často bývá, inkasovaná branka vyburcovala prohrávající tým. Měřín často zatlačil Rovečné do defenzivy. Ve snaze o vyrovnání však Měřínu chyběla nějaká vážnější šance, která se nedostavila. Proto se po závěrečném hvizdu rozhodčího Petra Rotkovského mohlo radovat domácí mužstvo z Rovečného a  zisku tří bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Rovečné
Radovan Polách, trenér Rovečného: Po vyrovnaném průběhu z úvodu utkání hosté šli do vedení, které mohli ještě do poločasu navýšit. Naštěstí se naši hráči se svojí bojovností začali prosazovat a dokázali otočit zápas ve svůj prospěch. Hosté sice v závěru zatlačili, ale my jsme si již výhru pohlídali.

TJ Jiskra Měřín B
Stanislav Bartušek, vedoucí týmu Měřína B: V první půli jsme byli lepší, ale prosadili jsme se jen jednou. Druhou půli nás soupeř přehrál bojovností a dal dva góly, které rozhodly zápas.



Sestavy


TJ Sokol Rovečné
M. Petr [-] - J. Šenkýř [-] , M. Petr [-] , M. Hanuš [-] - T. Prudký [-] (80. D. Buršīk [-] ) , M. Svoboda [-] , P. Žila [-] , P. Svoboda [-] (84. J. Fousek [-] ) , K. Jančík [-] (60. P. Večeřa [-] ) - M. Ondráček [-] , R. Polách [-]

TJ Jiskra Měřín B
J. Chvátal [-] - M. Letmajer [-] , D. Horák [-] , T. Uchytil [-] , F. Hlaváč [-] (70. J. Šašek [-] ) - T. Hrad [-] , D. Servít [-] , Z. Zdvihal [-] , Š. Král [-] (82. T. Hruboš [-] ) - J. Krčál [-] (59. M. Petschenka [-] ) , F. Panáček [-]

ŽK: 56. Š. Král , 76. M. Petschenka .
Hráči zápasu: M. Svoboda , T. Prudký - Š. Král .
Místo: Rovečné. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.