Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 16:30

1.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sněžné vykročilo do sezóny jasným vítězstvím


Branky


0

Výborným výkonem v prvním poločase si Sněžné připsalo první tři body v sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sněžné v prvním poločase vstřelilo tři branky

Začátek sezóny dohromady svedl týmy ze Sněžného a Radostína, které se poslední roky pravidelně střetávaly spíše v období poutě právě ve Sněžném. Na lehce vyprahlém trávníku se očekával poklidný zápas. Domácí začali aktivněji, více se tlačili do koncovky, ale branka pořád ne a ne padnout. Až po jednom z rohových kopů se v 11. minutě měnilo skóre utkání, když Ondřej Forchtsam poslal domácí do vedení 1:0. Ovšem netrvalo dlouho a odveta na sebe nenechala dlouho čekat. Ve 13. minutě z protiútoku a vlastně i první pořádné šance zahrozili také hosté. Zdeněk Gregar nahrával a Petr Kozel již úspěšně zakončoval akci na hranici penaltového puntíku. Ovšem to bylo z jejich strany vše. Od té doby se do tempa znovu dostalo Sněžné. Přidalo také dvě branky, pramenící z množství vytvořených příležitostí. Ve 30. minutě Kamil Štegner strhl vedení na stranu domácích a brankou do šatny korunoval tlak Sněžného Michal Dvořák a upravil poločasový stav na 3:1. Terén skloubený s počasím tak v první půli očividně sedl pouze jednomu mužstvu.

 

 

Domácí jednou brankou potvrdili jasné vítězství

Druhé dějství už bylo na šance ze strany hostí ve žlutých dresech mnohem bohatší. Bylo k vidění dost standardních situací, kde zvýšili důraz před bránou a tlačili se do zakončení, nicméně jak pozorný gólman, tak obránci zachraňující situaci, byli ve střehu. A když to nešlo na jednom konci, na druhém se radovalo. Po sledu zvláštně odmávaných postavení mimo hru přišel pojišťovací zářez. V 81. minutě se podruhé v zápase trefil nejlepší hráč zápasu Ondřej Forchtsam a uzavřel skóre zápasu na 4:1. V té době se utkání již dohrávalo, ke konci se však objevilo také trochu emocí. Ty se naštěstí povedlo zažehnat a utkání regulérně skončilo po devadesáti minutách vítězstvím Sněžného.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sněžné
Ladislav Střešňák, trenér Sněžného: Na kvalitně připraveném trávníku po bezchybném výkonu bereme zaslouženě tři body

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
Jiří Pešek, trenér Radostína B: Na opravdu špatném terénu nás domácí předčili důrazem a dokázali zužitkovat standartní situace. Ty měli opravdu nebezpečný. Velice dobře jim navíc zahrál Ondřej Forchtsam.



Sestavy


TJ Sokol Sněžné
L. Štourač [-] - J. Beneš [-] , M. Vašek [-] , L. Pondělíček [-] , M. Střešňák [-] (58. P. Dobiáš [-] ) - O. Forchtsam [-] , F. Karmazín [-] (77. J. Dufek [-] ) , M. Dvořák [-] , M. Škapa [-] - J. Buchta [-] (81. T. Odehnal [-] ) , K. Štegner [-]

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
J. Poul [-] - A. Kališ [-] , M. Homola [-] , P. Inwald [-] , L. Invald [-] - L. Dvořák [-] (78. J. Pešek [-] ) , M. Gregar [-] , M. Láznička [-] (24. J. Koudela [-] ) , D. Večeřa [-] (46. P. Gregar [-] ) - P. Kozel [-] , Z. Gregar [-]

ŽK: 70. P. Dobiáš - 32. L. Invald , 42. L. Dvořák .
Hráči zápasu: J. Buchta , O. Forchtsam .
Místo: Sněžné. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.