2:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 16:30

2.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tomáš Hrad rozhodl zápas během prvních deseti minut


Branky


2. T. Hrad , 10. T. Hrad - 20. D. Regent
0

Všechny tři branky padly v Měříně během prvních dvaceti minut utkání. Tomáš Hrad se trefil dvakrát, a tak všechny tři body brala rezerva Měřína.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tomáš Hrad byl při chuti a dvakrát se trefil

V zápase dvou rezervních týmů se hrálo opět za velkého vedra, který již týden panuje v naší republice. Hosté z Radešínské Svratky minulé kolo šokovali v Jívoví odkud si přivezli nečekanou výhru 4:2. To Měřín odjel z Rovečného s prázdnou a po prohře 1:2 měl zajisté co napravovat. Proto domácí vlétli do utkání jako velký vítr. Ve druhé minutě prodloužil dlouhý aut Ondřej Palík až na Tomáše Hrada, který zakončil pod břevno a nedal brankáři Milanu Petrovi žádnou šanci 1:0. Netrvalo dlouho a aktivita domácích slavila další úspěch. V 10. minutě po centru Ondřeje Palíka se prosadil hlavou opět nejlepší hráč utkání Tomáš Hrad a na světelné tabuly svítilo skóre 2:0. Domácí si vedení za výborný vstup do utkání jasně zasloužili. Dále hra pokračovala mezi oběma šestnáctkami a bojovalo se spíše ve středu hřiště. Přišla 20. minuta utkání a domácí špatně odkopnuli míč a následoval rohový kop. Hosté se s touto situací vypořádali na jedničku a David Regent hlavou snížil 2:1. Po příchodu ze Sněžného to byl pro tohoto hráče premiérový gól v dresu rezervy Radešínské Svratky. Hostům po tomto momentu stouplo sebevědomí a začali se čím dál více osmělovat. Výsledkem jejich snažení byly dvě střely z třicáté a pětatřicáté minuty. S jejich pokusy se ale vypořádal skvěle domácí osmnáctiletý brankář Jan Hladík. Do poločasu si již domácí pohlídali všechna útočná snažení hostů, a tak se šlo do kabin za jednogólového vedení domácích.

Druhý poločas již branku nepřinesl

Do druhé půle vstoupili oba celky velmi opatrně a dlouho se hrálo ve středu hřiště. Soupeř z Radešínské Svratky se do šancí nedostával a domácí kontrolovali průběh zápasu. Až v 68. minutě přišla trochu pořádná akce Radešínky, ale po centru ze strany směrovala hlavička hostí nad branku. Na další šanci čekaly domácí fanoušci až do 82. minuty. V tomto zápase agilní Tomáš Hrad zatáhl míč po pravé straně, dával od brankové čáry míč pod sebe, ale nabíhající Ondřej Palík pálil z jedné a branku těsně minul. Zbytek utkání si již měřínští pohlídali a mohli se tak radovat z první letošní výhry.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín B
Stanislav Bartušek, trenér Měřína B: Do utkání jsme měli výborný vstup, který nakonec rozhodl o utkání. Druhý poločas byl již jen o bojovnosti, hosté si již nevytvořili žádnou pořádnou šanci. My jsme si pak závěr zápasu již pohlídali.

FK TJ Radešínská Svratka B
Petr Novotný, trenér R. Svratky: Po našich Dvou hrubkách jsme dostali dva góly v první půli. Stihli jsme jen snížit i když jsme měli šance na více gólů. Chci klukům poděkovat za bojovnost ve druhé půlce.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín B
J. Hladík [-] - F. Hlaváč [-] , J. Šašek [-] (60. T. Hruboš [-] ) , M. Kožený [-] (78. T. Bačák [-] ) , D. Horák [-] - T. Hrad [-] , O. Palík [-] , Š. Král [-] , F. Panáček [-] - J. Necid [-] , P. Pospíchal [-]

FK TJ Radešínská Svratka B
M. Petr [-] - P. Veselý [-] , P. Sáblík [-] , J. Nejedlý [-] , P. Novotný [-] - O. Bílek [-] , J. Janů [-] (46. M. Šidlák [-] ) , P. Jozifek [-] , O. Havlíček [-] - D. Regent [-] , L. Skryja [-]

ŽK: 44. M. Kožený .
Hráči zápasu: T. Hrad - O. Bílek .
Místo: Měřín. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.