P. Kozel 20.
1:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 16:30

2.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožná vyhrála v Radostíně nad Béčkem


Branky


0

Radostín prohrál i druhý podzimní zápas a po dvou odehraných kolech je poslední

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl tři branky

První poločas obě mužstva předváděla vyrovnaný fotbal. Pěkné akce se střídaly na obou stranách, ovšem hostující mužstvo dalo domácím lekci z produktivity. Standartní situace byly jejich velkou zbraní. První dvě branky utkání padly v rychlém sledu za sebou. Nejprve v 19. minutě domácí ztratili na své polovině míč a po rychlé akci se prosadil Filip Humpolík. Domácí odpověděli hned z následující akce ve 20. minutě. Po dlouhém autovém vhazování se ve skrumáži před brankou nejlépe orientoval Petr Kozel a hlavou vyrovnal. Druhá branka hostů padla v 34. minutě po nákopu z poloviny hřiště. Balón se odrazil k rohovému praporku, kde hráč Jiří Vyžrálek štastně dostal balón zpět do velkého vápna, kde si sním už bravůrně poradil střelec Rožné, Marek Navrátil a uklidil balón na zadní tyč a nedal gólmanovi Josefu Poulovi žádnou šanci. 

Rožná uhájila vítězství

Druhý poločas se převážně odehrával na půli hostí, ovšem domácí opět jako v mnohých zápasech zradila koncovka. Dnes navíc byla proti i branková konstrukce. V rozmezí deseti minut se podařilo hráčům Radostína nastřelit dvě tyče Pavlem Císařem a břevno Petrem Kozlem. Hosté hrozili z ojedinělých brejků, které však nevyužili a konec zápasu si pohlídali.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
Jiří Pešek, trenér Radostína B: Ve vyrovnaném utkání jsme nedokázali pohlídat standartní situace, které soupeř potrestal. Naši hráči nedokázali proměnit vyložené šance v branku.

SK Rožná
Marek Navrátil, hráč Rožné: Zápas byl velice vyrovnaný, ale více štěstí měli hráči Rožné hlavně v obranné činnosti, kdy jim domácí třikrát nastřelili konstrukci brány. Vyhrál šťastnější tým i když remíza by slušela zápasu více.



Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
J. Poul [-] - L. Invald [-] , J. Inwald [-] (46. P. Fabík [-] ) , J. Pešek [-] , A. Kališ [-] - P. Inwald [-] , D. Večeřa [-] , P. Gregar [-] , M. Gregar [-] (78. L. Skryja [-] ) - P. Kozel [-] , P. Císař [-]

SK Rožná
J. Beran [-] - M. Pátek [-] , A. Korbička [-] , P. Kunc [-] , K. Beran [-] - V. Štěrba [-] , J. Vyžrálek [-] , F. Humpolík [-] (83. T. Klusák [-] ) , J. Kroupa [-] - P. Navrátil [-] (70. M. Beno [-] ) , M. Navrátil [-]

ŽK: 29. M. Gregar - 29. P. Kunc , 90. T. Klusák .
Hráči zápasu: P. Gregar - A. Korbička .
Místo: Radostín n. O..

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.