Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 16:30

3.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožná rozdrtila Štěpánov B


0

Deset branek bylo vidět v Rožné, kde si domácí hráči proti soupeři ze Štěpánova otevřeli doslova střelnici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rožná začala kanonádu v prvním poločase

Do první velké šance se dostali hráči hostí konkrétně Jan Ludvík ke kterému se dostal míč přes obranu domácích. Ludvík ale bránu přestřelil. První gól vstřelili domácí z penalty, kterému předcházel faul na Jiřího Kroupu. Penaltu proměnil Filip Humpolík. Poté hráči Rožné přidali další tři branky konkrétně Jiří Vyžrálek dvakrát a Filip Humpolík přidal ještě jeden gól po přiťuknutí mezi obránce od Petra Navrátila. Za hosty do poločasu snížil na 4:1 Jan Ludvík. Do kabin se šlo tedy za stavu 4:1.

Rožná navýšila vedení

Druhý poločas začal stejně jako ten první a to převahou hráčů SK Rožná. Ve druhém poločase dovršil hattrick Filip Humpolík, který dorazil odražený míč do brány. Další gól přidal Vojtěch Štěrba, který trefil odražený míč z první přes chaotickou obranu hostí. Do listiny střelců se zapsal Jiří Kroupa, který ve středu hřiště převzal míč a došel až na hranici vápna a tam placírkou vstřelil míč k tyčce. Hosté dali ve druhém poločase také gól. Tomu předcházela malá domů Jindrovi Beranovi, ale ten špatně odkopnul míč ke kterému se dostal Veselský Jan a střelou k tyčce prostřelil Jindru Berana. Jako poslední se zapsal do listiny střelců Marek Navrátil, který z boku obstřelil gólmana a završil tak skóre na 8:2. Tato výhra je plně zasloužená, protože domácí byli ve všech směrech lepší a nedali hostům vůbec žádnou šanci. 



Ohlasy k zápasu


SK Rožná
Dušan Novotný, trenér Rožné: Po jasné penaltě jsme se ujali vedení. Potom jsme navyšovali skóre až na 4:0, ale soupeř z ojedinělého útoku snížil. Ve druhém poločase jsme začali vlažně a soupeř toho využil a snížil na 4:2. My jsme okamžitě zvýšili na 5:2 a potom už to bylo jenom o výši skóre (8:2). Chtěl bych poděkovat všem hráčům za přístup k utkání a odvedený výkon.

FK Železárny Štěpánov nad Svratkou B
Ivo Jílek, trenér Štěpánova B: Na to, co jsme zde předvedli se nedá nic říct.



Sestavy


SK Rožná
J. Beran [-] - M. Pátek [-] , A. Korbička [-] , P. Kunc [-] , K. Beran [-] - J. Kroupa [-] , M. Navrátil [-] , J. Hanus [-] (46. V. Štěrba [-] ) , P. Navrátil [-] (67. M. Beno [-] ) - F. Humpolík [-] (69. T. Klusák [-] ) , J. Vyžrálek [-]

FK Železárny Štěpánov nad Svratkou B
M. Hulák [-] - A. Křenek [-] , J. Kintr [-] , T. Samek [-] , L. Macinský [-] - J. Veselský [-] , R. Hrubeš [-] (73. Z. Kučera [-] ) , I. Jílek [-] (64. M. Kučera [-] ) , J. Buček [-] - J. Ludvík [-] (75. M. Kolář [-] ) , D. Fiala [-]

ŽK: 50. K. Beran , 70. P. Kunc , 88. T. Klusák - 11. T. Samek , 35. L. Macinský .
Hráči zápasu: F. Humpolík - D. Fiala .
Místo: Rožná. Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.