Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček soutěže Hamry B vyhrály v Rožné a jsou nadále ve vedení


Branky


0

Hamry B  v krásném souboji o první místo v tabulce vyhrály v Rožné. V utkání padlo osm pěkných branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vynikající první poločas přinesl pět branek

Derby kola, kde se utkal první tým Hamrů B s druhým týmem tabulky Rožná. Oba týmy šli do zápasu jako jediní neporažení. Do první šance zápasu se dostali hráči Rožné a to velice brzy. Po úniku po levém křídle mířil z boku do boční sítě Marek Navrátil. První kdo vstřelil branku, byli hosté z Hamrů. Po zahraném rohovém kopu se míč odrazil na vápno, kde čekal Miloslav Gregar a ten míč hned vypálil na branku. Střela byla ale tečovaná domácím hráčem tak nešikovně, že zapadla k tyčce a gólman Jindra Beran s tím už nemohl nic dělat. Rožné se podařilo ale vyrovnat, kdy Marek Navrátil poslal přesnou přihrávku mezi obránci rozběhlému Jiřímu Vyžrálkovi a ten překonal brankáře hostí. Jenže stav se zase měnil a do vedení šli opět hosté, když branku vstřelil Jiří Sláma. Rožné se ale podařilo opět vyrovnat zásluhou střely Jana Hanuse, ke kterému se odrazil centrovaný míč do vápna. Jan Hanus zachoval zkušeně chladnou hlavu a poslal míč k tyčce. V těchto chvílích měli domácí krizovou desetiminutovku, kdy se nemohli vůbec vymanit z tlaku, který na ně vyvíjeli hráči hostů. V této desetiminutovce se dostaly Hamry do mnoha a mnoha šancí a jen díky skvěle chytajícímu Jindrovi Beranovi, Rožná inkasovala jenom jeden gól. Jindra Beran měl dnes velkou ,,fazonu,“ ale bohužel ani on nezabránil třetímu gólu Hamrů. Po centru míče do vápna hlavičkoval hostující hráč Petr Danko, šikovně do protipohybu gólmana a míč s velkým štěstím zapadl k tyčce. Hosté ještě v první půlce nastřelili dvakrát tyč. Do poločasu  měli ještě velkou šanci domácí z rohu, ale hlavička Jiřího Kroupy mířila přímo do gólmana. Do kabin se tedy šlo za stavu 2:3. 

Hosté z Hamrů navýšily vedení

O poločase proběhlo střídání. Zahřát se šel do kabiny Tomáš Klusák a nahradil ho Adam Korbička. Adam Korbička ještě nechtěl hrát, protože nemá úplně doléčené zranění na noze, ale s obranou bylo potřeba něco udělat. Rožná chtěla ve druhé půli co nejdříve vyrovnat, ale bohužel se jí to nepovedlo. Hosté po faulu Jiřího Vyžrálka kopali penaltu a mohli jít do dvoubrankového vedení. Naštěstí pro Rožnou hráč Hamrů netrefil bránu. Jenže ani to hostům nevadilo a nakonec se dvoubrankového vedení dočkali. Čtvrtý gól přidal z rychlého brejku Miloš Smejkal a nasadil přitom ještě Jindrovi Beranovi ,,housle.“ Domácím vykřesal naději na body Marek Navrátil, který střelou do šibenice snížil na 3:4. Do konce zápasu v tu chvíli zbývalo 18 minut. Jenže domácím se už nepodařilo vstřelit gól a hosté ještě jeden v závěru přidali Jiřím Kolarikem. Opět tomuto gólu předcházela velká teč domácího hráče, která změnila směr míče a ten skončil v bráně. Do konce zápasu se už nic nestalo, a tak si hosté z Hamrů odvážejí zasloužené tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Rožná
Dušan Novotný, trenér Rožné:: V prvním poločase byly šance na obou stranách. Podržel nás Jindra Beran. Ve 2. poločase jsme měli mírnou převahu, ale i přes veškerou snahu jsme soupeře nepřehráli. V zápětí jsme inkasovali další gól. Hra byla vyrovnaná, soupeř však vždy potrestal každou naši chybu. Vítězství 3:5 si odvezli hosté.

FC Hamry nad Sázavou B
Michal Peterka, trenér Hamrů B: Dnes jsme zaslouženě vyhráli, ale škoda zahozených šancí. Mohli jsme zápas vyhrát i větším rozdílem a konec dohrát ve větším klidu.



Sestavy


SK Rožná
J. Beran [-] - T. Klusák [-] (46. A. Korbička [-] ) , M. Pátek [-] , P. Kunc [-] , K. Beran [-] - P. Navrátil [-] (78. T. Sýkora [-] ) , M. Navrátil [-] , J. Hanus [-] (63. R. Hájek [-] ) , J. Kroupa [-] - J. Vyžrálek [-] , M. Beno [-]

FC Hamry nad Sázavou B
L. Benc [-] - F. Chlubna [-] , M. Petrik [-] , J. Sláma [-] - Š. Vrša [-] , J. Kolarik [-] (78. M. Poul [-] ) , M. Srnský [-] , M. Gregar [-] - P. Danko [-] , M. Smejkal [-] (67. A. Zátopek [-] )

Hráči zápasu: J. Beran - J. Kolarik .
Místo: Rožná. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šoustar Jaroslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.