2:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spravedlivá remíza dvou Béček v Křižanově


Branky


0

Domácí rezerva Křižanova si v zápase s Béčkem Štěpánova připsala další remízu. Domácí tak nadále čekají na první výhru v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Martin Král vstřelil dvě branky

Do utkání dvou rezerv nastoupila ta hostující s pěti hráči v základní sestavě staršími pětatřiceti let. Jako první se prosadili v 5. minutě domácí. Hostující Lukášek nedokázal odkpnout míč, ten se odrazil k domácímu Martinu Královi, který si již věděl s nabídnutou šancí poradit - 1:0. V 15. minutě se z vyrovnání radovali hosté. Po kombinační akci po ose Samek - David Kintr se míč dostal k Janu Veselskému, který si sám před brankářem Stupkou dokázal s nabídnutou šancí  poradit a gólmana krásně obstřelil. V 18. minutě to byli domácí, kteří šli opět do vedení. Druhou branku v utkání vstřelil Martin Král, který využil dalšího nedorozumění v obraně hostí a po šťastném odrazu zvýšil na 2:1. 

David Kintr vyrovnal

Druhou půli začali hosté více bojovat. Velkou šanci promarnili hosté po pěkné akci Veselkého, který prostrčil na Dominka Fialu a ten po zpětné nahrávce našel na vápně Ivo Jílka, který střílel těsně vedle. Další šanci neproměnil z přímého kopu Jan Veselský, když jeho střela šla mimo tři tyče. V 61. minutě již přišlo vyrovnání. Ve skrumáži se balón odrazil po střele Jana Veselského až k Davidu Kintrovi, který neměl problém míč dorazit do branky - 2:2. Zbytek zápasu se odehrával spíše ve středu pole. Ani jeden z celků nechtěl udělat zbytečnou chybu a tím přijít o body. Nakonec mohl paradoxně rozhodnout střídající Kolář, který přišel na hřiště v 89. minutě. V posledních vteřinách rozehrávali domácí trestný kop, míč se odrazil na půlku, kde míč převzal právě Kolář a postupoval sám na bránu. Jeho ovšem domácí obránci doběhli a Kolář se poté utopil ve vlastních kličkách. Stav utkání tak zůstal nezměněn a body se spravedlivě dělily.



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov B
Roman Navrátil, vedoucí mužstva Křižanova B: Spravedlivá remíza, byli jsme lepší v první půli, hosté ve druhé

FK Železárny Štěpánov nad Svratkou B
Ivo Jílek, trenér Štěpánova B: Celkově jsme s bodem spokojeni. Nakonec remíza odpovídá průběhu hry.



Sestavy


SK FC Křižanov B
J. Stupka [-] - M. Sedláček [-] , J. Uhlíř ml. [-] , M. Burian [-] , M. Sklenář [-] - P. Štěpánek [-] (46. J. Milota [-] ) , V. Malinský [-] (88. P. Hladík [-] ) , L. Flídr [-] (66. R. Navrátil [-] ) , S. Klobása [-] - M. Částek [-] , M. Král [-]

FK Železárny Štěpánov nad Svratkou B
M. Hulák [-] - R. Hrubeš [-] , J. Lukášek [-] , O. Nečesánek [-] , M. Fiala [-] - J. Kintr [-] (87. J. Hanák [-] ) , T. Samek [-] (89. M. Kolář [-] ) , D. Kintr [-] , J. Veselský [-] - I. Jílek [-] , D. Fiala [-]

ŽK: 33. M. Fiala , 74. R. Hrubeš , 78. J. Kintr .
Hráči zápasu: M. Sedláček , M. Král - T. Samek .
Místo: Křižanov. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.