1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rovečné vydřelo tři body


Branky


0

Utkání dvou celků z úplného dna tabulky nakonec vyznělo pro šťastnější domácí tým Rovečného.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas nudy branku nepřinesl

V utkání šestého kola III. třídy se střetl poslední celek tabulky Rovečné a předposlední tým tabulky rezerva Křižanova. Ve větrném počasí sledovalo šedesát přítomných diváků od začátku utkání nevalné úrovně, které odpovídalo postavení obou celků v tabulce. Za zmínku stojí jen dvě akce domácích, po kterých neproměnili samostatné nájezdy záložníci Petr Žila a Miroslav Svoboda. Jinak domácí celý první poločas svého soupeře tlačili, ale většina akcí končila na pozorné obraně hostí. Hosté z křižanovské rezervy branku domácích neohrozili vůbec, soustředili se totiž jen na defenzivní činnost. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu a diváci rozhodně nepohrdli zahřátím něčeho ostřejšího, protože z předvedené hry obou mužstev bolely oči.

Utkání rozhodl Tomáš Prudký

Do druhého poločasu nastoupili oba celky beze změn v sestavách a nezměnil se ani obraz hry. Domácí nadále dobývali branku Křižanova. Nakonec se mohli paradoxně radovat hosté. Po brejkové situaci postupoval z boku sám na brankáře domácích Martina Petra záložník hostů Milan Broža, ale branku jen těsně minul. Hosté tak v té chvíli mohli vytěžit z minima maximum. Domácí fotbalisty tak zachránila standartní situace. Na rohový kop si v 68. minutě utkání naběhl Tomáš Prudký a nedal brankáři Davidu Homolovi žádnou šanci. Domácí si za svou aktivitu vedoucí gól přeci jen zasloužili více, než úporně bránící hosté. V dalším průběhu zápasu se domácí pod strachem z hubeného vítězství zatáhli více do obrany a kontrolovali hru. Béčko Křižanova nakonec mohlo odvést remízový bod. V 85. minutě Marek Částek hezky uvolnil Romana Navrátila, ale jeho střela z deseti metrů minula jen těsně tyč domácí branky. Poslední minuty zápasu již Rovečné doslova ukopalo a připsalo si důležité vítězství v tabulce. Třemi body se tak domácí dostali z nelichotivé poslední příčky v tabulce a tu přenechali dnešnímu soupeři z Křižanova.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Rovečné
Radovan Polách, trenér Rovečného: Utkání nevalné úrovně, dnes to rozhodně nebylo moc ke koukání. Zápas jsme ale nakonec zaslouženě dotáhli do vítězného konce.

SK FC Křižanov B
Roman Navrátil, hráč Křižanova B: Zápas s minimem šancí se štastnejším koncem pro domácí



Sestavy


TJ Sokol Rovečné
M. Petr [-] - T. Prudký [-] , M. Bartoň [-] , J. Šenkýř [-] , R. Doskočil [-] - K. Jančík [-] , M. Svoboda [-] , P. Žila [-] , P. Svoboda [-] (87. J. Fousek [-] ) - M. Ondráček [-] , M. Dlouhý [-]

SK FC Křižanov B
D. Homola [-] - R. Navrátil [-] , J. Uhlíř ml. [-] , M. Burian [-] , J. Klobása [-] - J. Kolouch [-] , V. Malinský [-] , M. Broža [-] , M. Sklenář [-] - M. Částek [-] , M. Král [-]

ŽK: 22. M. Dlouhý , 30. T. Prudký , 89. P. Žila - 25. M. Burian , 75. V. Malinský .
Hráči zápasu: M. Bartoň , P. Žila - M. Burian , M. Král .
Místo: Rovečné. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Juda Jaroslav - Bartoň,Klobása.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.