Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 15:30

7.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Radešínky vyzrála na Béčko Štěpánova


Branky


0

V souboji dvou rezerv byla úspěšnější ta z Radešínské Svratky, která si po výhře 2:1 připsala tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli ve třetí minutě do vedení

Souboj dvou rezerv přilákal do hlediště v Radešínské Svratce 60 diváků. Domácí Radešínské Svratce B patřilo před výkopem tohoto utkání deváté místo, hosté ze Štěpánova B byli dvanáctí. Zápas se začal lépe pro domácí fotbalisty. Hosté rozehrávali ve 3. minutě rohový kop, ten obrana domácích odvrátila a následoval rychlý brejk dvou domácích na jednoho obránce hostí, který zakončil do prázdné branky Antonín Jínek. Do konce poločasu se hrálo víceméně na jednu branku. Šance domácích po samostatných únicích zlikvidoval Josefu Dvořákovi a Antonínu Jínkovi výborný Martin Hulák v brance Štěpánova. Domácí navíc dvakrát rozezvučeli konstrukci branky Štěpánova. Do šaten tak šli domácí s hubeným jednobrankovým vedením.

Tři body zůstaly doma

Do druhého poločasu měli lepší vstup hostující hráči. V 50. minutě šel míč přes Davida Kintra na Marka Tichého, jeho nahrávka našla střelce hostí Jana Veselského a ten se střelou k tyči nemýlil -1:1. Domácí po vyrovnávací brance opět zatlačili jedenáctku hostí před jeho pokutové území. Z mnoha šancí se domácí mohli přece jen radovat po povedené kombinaci, když v 69. minutě zakončoval Josef Nejedlý -2:1. Hosté se po obdržené brance hnali za vyrovnáním, ale nejprve minul MarekTichý, když obstřelil brankáře Milana Petra a jeho střela skončila těsně vedle. Největší příležitost na srovnání nevyužil nakonec Jan Veselský, když jeho střela orazítkovala břevno Petrovi brány. Radešínka své šance také nevyužila, když se několikrát vyznamenal Hulák a domácí selhali několikrát v koncovce. Domácí tak po závěrečném hvizdu rozhodčího Jaroslava Beneše mohli slavit zasloužené tři body.



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka B
Petr Jozífek, hráč R. Svratky B: Zbytečně jsme si zkomplikovali zápas, který jsme mohli vyhrát klidně 12:4. Neschopnost rozhodnout zápas a špatné zakončení nás drželo v napětí až do konce. Naše vítězství je zasloužené.

FK Železárny Štěpánov nad Svratkou B
Ivo Jílek, trenér Štěpánova B: Je mně líto , že jsme zde nakonec nezískali bod. Musím ale uznat, že měli domácí více šancí. Nás podržel v mnoha situacích brankář Hulák.



Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka B
M. Petr [-] - O. Havlíček [-] , J. Chrást [-] , J. Janů [-] , L. Skryja [-] (46. T. Kříž [-] ) - J. Nejedlý [-] (83. T. Kilian [-] ) , B. Jandourek [-] , P. Jozifek [-] , P. Novotný [-] (86. O. Tulis [-] ) - J. Dvořák [-] (46. P. Veselý [-] ) , A. Jinek st. [-] (57. P. Sáblík [-] )

FK Železárny Štěpánov nad Svratkou B
M. Hulák [-] - J. Kroupa [-] , J. Lukášek [-] , O. Nečesánek [-] , M. Fiala [-] (13. M. Kolář [-] ) - J. Veselský [-] , T. Samek [-] (79. Z. Kučera [-] ) , M. Kučera [-] , M. Tichý [-] - D. Kintr [-] , I. Jílek [-]

ŽK: 27. L. Skryja - 16. T. Samek .
Hráči zápasu: J. Janů - M. Hulák .
Místo: R. Svratka. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Beneš Jaroslav - Šoustar, Komínek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.