5:1
(2:0)
83. M. Christian (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 15:30

8.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měřín B porazil vysoko Strážek


Branky


5. J. Vokoun , 24. J. Chvátal (p.) , 78. D. Kolouch , 79. T. Bumbálek , 89. P. Chaloupka - 83. M. Christian (p.)
0

Béčko Měřína potvrdilo v domácím prostředí stoprocentní úspěšnost a i počtvrté vyhrálo tentokrát vysoko 5:1 nad Strážkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl dvě branky

V zápase dvou celků ze spodních pater tabulky se střetla domácí rezerva Měřína, která byla v tabulce osmá, proti nováčku soutěže Strážku, který se nacházel na místě jedenáctém. Na domácím hřišti domácí všechny své tři utkání vyhráli a byli jasnými favority. Zápas se začal opatrně z obou stran a hra se odehrávala mezi oběma šestnáctkami. První v zápase zahrozili domácí a hned z toho byla branka. V 5. minutě kopal Josef Vokoun přímý volný kop, který nadzvedla zeď hostů a ten zaplaval nad ruce brankáře Lukáše Fialy - 1:0. Druhá branka na sebe nenechala dlouho čekat. Ve 24. minutě byl ve vápně faulován Tomáš Bumbálek a rozhodčí Miroslav Konig nařídil pokutový kop. Ten si vzal na starosti domácí gólman Jan Chvátal. Svého brankářského kolegu Fialu poslal k druhé tyči a suveréně zavěsil - 2:0. Zbylá část poločasu byla vyrovnaná z obou stran. Domácí tedy odcházeli s dvoubrankovým náskokem na poločasovou přestávku o dost spokojenější než jejich soupeř.

Všechny branky padly v posledních dvanácti minutách hry

Druhý poločas začali hosté aktivněji ale vše podstatné se odehrálo v poslední čtvrthodině hry. V 74. minutě byl po faulu zezadu vyloučen domácí Tomáš Uchytil, který byl na hřišti necelou půlhodinu hry. Přesilovku, ale paradoxně využily domácí. V 78. minutě se dostal za obranu David Kolouch a po individuální akci prostřelil Fialu - 3:0. Hned o minutu později slavili domácí počtvrté. Brankář Chvátal vykopl na polovinu soupeře, tam domácí prodloužili hlavou míč na Tomáše Bumbálka, který nabídnutou šanci využil a opět propálil Fialu - 4:0. Až v 83. minutě se mohli radovat hosté. Brankář Chvátal ve vápně fauloval a penalta se pískala i na druhé straně. K exekuci se postavil nejlepší hráč hostí Martin Christian. Brankář Chvátal si sice na balón sáhl, ale míč stejně skončil pod jeho břevnem - 4:1. V 86. minutě se ještě šel sprchovat za faul zezadu  hráč Strážku Stanislav Lahodný a obě mužstva dohrávala o deseti. Konečné skóre zápasu stanovil v 89. minutě Petr Chaloupka, který převzal míč po dlouhém výkopu Chvátala, který přelétl celou obranu Strážku. Chaloupka se poté tváří v tvář Fialovi nemýlil - 5:1. Domácí tak vyhráli i čtvrtý domácí zápas a v tabulce se posunuli na sedmé místo.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín B
Jan Chvátal, brankář Měřína B: První poločas byl vyrovnaný. Po přestávce se po třetím našem gólu soupeř zlomil a poté již to bylo z naší strany jednoznačné vítězství.

TJ Strážek
Josef Cimbálník, trenér Strážku: Co dodat, jen asi to, že když nedáme góly z velkých šancí, tak zápas nikdy nevyhrajeme. Koncovka nás velmi trápí a bohužel se to pak odvíjí i na výsledku. Nazval bych to smůlou, vepředu šance pálíme a vzadu nám tam naopak spadne skoro vše.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín B
J. Chvátal [-] - D. Horák [-] , D. Kolouch [-] , O. Palík [-] , P. Chaloupka [-] - J. Krčál [-] (46. T. Uchytil [-] ) , T. Bumbálek [-] , T. Hrad [-] , F. Panáček [-] - J. Vokoun [-] , P. Pospíchal [-]

TJ Strážek
L. Fiala [-] - P. Šustal [-] , S. Lahodný [-] , J. Chocholáč [-] , J. Melichar [-] - M. Svoboda [-] , J. Valík [-] , T. Šikula [-] , M. Christian [-] - Z. Jaroš [-] , J. Cimbálník [-]

ŽK: 31. D. Horák , 59. T. Hrad - 59. J. Valík . ČK: 74. T. Uchytil - 86. S. Lahodný .
Hráči zápasu: J. Chvátal - M. Christian .
Místo: Měřín. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Kőnig Miroslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.