1:4
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 15:30

8.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jimramov se výhrou posunul na druhé místo v tabulce


Branky


0

Jimramov prokázal dobrou podzimní formu a přivezl si velice důležité vítězství ze hřiště Radostína, kde zdolal místní rezervu vysoko 1:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól rozhodl o osudu zápasu

V tabulce devátí domácí fotbalisté rezervy Radostína nastoupili v utkání osmého kola III. třídy proti třetímu Jimramovu. Domácí hráči jsou na domácím trávníku velmi nebezpeční. Všechny své body v podzimní části soutěže nasbírali zatím jen před vlastními fanoušky. Jimramov po úvodním kole, kdy vysoko prohrál v Ujčově již dvakrát vyhrál na hřištích soupeřů. V tomto zápase byl proto mírným favoritem. Do zápasu ale lépe vstoupili hosté, kteří již ve druhé minutě otevřeli skóre zápasu. Jan Buchta využil standartní situaci a poslal Jimramov do vedení - 0:1. Poté se hra odehrávala především ve středu pole. Změnu stavu přinesla až 32. minuta utkání. Po krásné střele z třiceti metrů se nádherně trefil Martin Dvořák- 0:2. Domácí ale nesložili zbraně a před přestávkou stačili zkorigovat  na 1:2, střelcem byl dorostenec Pavel Císař. Na poločasovou přestávku tak odcházeli o hodně spokojenější hráči Jimramova.

 

Jimramov svého soupeře dorazil

Do druhé půle domácí vstoupili aktivně, ale z jejich šancí nedokázali žádnou proměnit, za což je soupeř v 57. minutě po ojedinělé akci potrestal brankou Michala Pavelky na 1:3. Za tohoto stavu se domácí jen těžko prosazovali před brankou soupeře, z čehož po další pěkné akci inkasovali gól na 1:4. Úspěšným střelcem byl Jiří Holeš. Po této čtvrté trefě už Radostín neměl sílu na zvrat a utkání se více méně dohrávalo. Jimramov ukázal, jak se dá z minima šancí vytěžit maximum. Hosté se tímto vítězstvím bodově dotáhli na vedoucí rezervu Hamrů a jen o skóre zůstávají druzí.

 



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
Jiří Pešek, trenér Radostína B: Do dnešního zápasu jsme vstoupili velice špatně a z prvního útoku jsme inkasovali. To nakonec rozhodlo o tom, kam se ubíral tento zápas. Jimramov byl v zakončení svých šancí navíc efektivnější.

TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský, trenér Jimramova: Jako pokaždé, když jedeme v sobotu ven, jsme měli problémy s malým počtem hráčů. Dnešní výkon jedenácti statečných však byl vynikající od všech hráčů, a tak i když je konečné skóre pro domácí možná lehce kruté, myslím si, že jsme vyhráli zaslouženě. Děkuji všem účastníkům zájezdu za poctivě odvedenou práci.



Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
J. Poul [-] - M. Homola [-] , A. Kališ [-] , L. Invald [-] , P. Inwald [-] - D. Večeřa [-] , J. Poul st. [-] (60. T. Kadlec [-] ) , P. Kozel [-] , J. Koudela [-] - P. Císař [-] (61. J. Koudela [-] ) , D. Hrbek [-]

TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - M. Dvořák [-] , L. Buchta [-] , J. Sedlák [-] , J. Štěrba [-] - J. Holeš [-] , J. Buchta [-] , V. Dostál [-] , P. Nykodým [-] - M. Pavelka [-] , L. Bednář [-]

ŽK: 82. R. Večeřa - 6. J. Sedlák .
Hráči zápasu: M. Dvořák , M. Pavelka , L. Buchta .
Místo: Radostín n. O.. Počet diváků: 25. Rozhodčí: Sedlář Filip - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.