Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 15:30

8.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sněžné rozstřílelo Křižanov B


Branky


0

Sněžné potvrdilo, že je v domácím prostředí jen těžko k poražení a nadělilo Křižanovu B sedm branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do dvougólového vedení

Celky z opačných konců tabulky III. třídy okresu Žďár nad Sázavou se střetly v dalším pokračování téhle soutěže. Rezerva Křižanova přijela v netradičně domluveném termínu, odehrát svoje utkání proti domácímu Sněžnému. Od prvních minut byl vyvíjen tlak na obranu hostí, když se do gólových šancí cpali především hráči v bílých dresech. Ovšem všechny pokusy zatím končily buď mimo branku, případně výborně reagoval brankář Homola. Ten byl poprvé překonán z pokutového kopu. Po faulu v pokutovém území se k exekuci postavil hrající trenér Ladislav Střešňák a zkušeně pod tělem brankáře proměnil. Druhý gól na sebe nenechal dlouho čekat. Po závaru po standardní situaci se nejlépe zorientoval Karmazín, naservíroval míč kapitánovi Štegnerovi, jenž jej uklidil pohodlně do odkryté svatyně. Křižanovští směrem dopředu nepředvedli zhola nic, jejich ofenzivní snahy byly velmi nepřesné. Poločas tak skončil lépe pro domácí mužstvo.

 

 

  

Brankář Štegner vstřelil branku

Druhá půle nabídla trochu vyrovnanější začátek poločasu. Najednou se červeno-černí osmělili, tlačili se do koncovky a brankář Štegner musel být více na pozoru. Do hry je navíc dostala proměněná “desítka“ stopera Buriana. V následujících minutách pak vyrovnání viselo ve vzduchu. Ihned byli hráči rezervního družstva rychleji u balónu, přesněji kombinovali a především mířili svoje pokusy mezi tři tyče. Avšak žádná z vyprodukovaných šancí neměla gólové parametry. Střetnutí tedy rozseknula třetí branka Sněžného. Po rohovém kopu se nejrychleji dostal ke kulatému nesmyslu Dvořák a zamířil do horního růžku. Poté se spustila lavina dalších úspěšných zářezů, hosté byli jakoby opařeni, snaha o vstřelení kontaktního gólu byla tatam. Po dvou úspěšných nájezdech na Davida Homolu se mohl z hattricku radovat Kamil Štegner, když mu spoluhráči servírovali krásné balóny za ospalou obranu. Jeho branky ještě rozdělil svojí nekompromisní hlavičkou František Karmazín. Posledním, kdo se mohl radovat, byl Dušan Štegner. V posledních desítkách vteřin se vydal na rohový kop. První byl ještě odvrácený obranou hostí, nicméně druhý už brankář na zadní tyči zakončil k překvapení všech zúčastněných. Tímto povedeným kouskem utkání také skončilo. Poražený tým si tak na pouť, konanou právě tento víkend, odvezl sedm kousků, ale večer jim to jistě nezkazilo. Sněžné zůstalo na předních pozicích.

 

 

 

 

  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sněžné
Ladislav Střešňák, trenér Sněžného: Na radu trenéra Dušana Novotného jsme na čerstvě zaoraném hřišti dokázali zvítězit. Utkání bylo chvílemi vyrovnané, nicméně branka na 3:1 rozhodla.

SK FC Křižanov B
Roman Navrátil, hráč Křižanova B: Jako již tradičně jsme na venkovním hřišti podali slabý výkon a soupeř nás potrestal sedmi góly. Po snížení na 2:1 jsme se chvilku dostali do hry, ale gól na 3:1 zápas rozhodl.



Sestavy


TJ Sokol Sněžné
D. Štegner [-] - M. Vašek [-] , M. Škapa [-] , L. Štourač [-] , M. Střešňák [-] (80. T. Odehnal [-] ) - L. Pondělíček [-] , K. Štegner [-] , M. Dvořák [-] , F. Karmazín [-] - O. Forchtsam [-] , L. Střešňák [-] (46. P. Dobiáš [-] )

SK FC Křižanov B
D. Homola [-] - J. Klobása [-] , J. Uhlíř ml. [-] , M. Burian [-] , O. Hlushchenko [-] - M. Broža [-] (65. M. Sklenář [-] ) , M. Vítek [-] , S. Klobása [-] (13. J. Tomšík [-] ) , J. Stupka [-] - M. Částek [-] (86. J. Uhlíř st. [-] ) , M. Král [-]

ŽK: 64. O. Forchtsam - 39. J. Stupka .
Hráči zápasu: D. Štegner , K. Štegner .
Místo: Sněžné. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Bula Nikola - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.