Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:00

9.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanov B otočil dvoubrankové vedení Rožné


0

Rožná přijela do Křižanova bodovat, ale nakonec jí po dobře rozehraném průběhu zápasu zbyly jen oči pro pláč.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rožná vedla o dva góly

V devátém kole třetí tídy se před 60 diváky představil domácí Křižanov B, který okupoval před tímto zápasem předposlední třináctou příčku tabulky a Rožná, která byla pátá. Favoritem zápasu byla Rožná, která hraje v poslední době velice dobře a střílí i spoustu branek. Na domácích navíc ležel stín debaklu z minulého kola, kdy ve Sněžném inkasovali křižanovští sedm branek. Domácí hráči nastoupili do zápasu pasivně a soupeř je potrestal na začátku prvního poločasu dvěma góly. Nejprve se v 10. minutě prosadil hostující Marek Navrátil střelou z velkého vápna a poté v 19. minutě tvrdou ranou na přední tyč Humpolík Filip. Domácím se moc nedařilo a soupeř toho nedokázal využít. A tak pro ně přišel trest v podobě kontaktního gólu, který dal po samostatné akci ve 43. minutě Petr Hladík.

Střídající Patrik Štěpánek dvěma góly rozhodl zápas

Do druhé půle udělal domací trenér dvě změny a to se mu vyplatilo. Domácí začali lépe kombinovat a po zásluze přišlo vyrovnání, o které se postaral v 67. minutě aktivní Patrik Štěpánek, který dorazil odražený balón do sítě. Domácí se tlačili za vítězným gólem a se štestím se ho dočkali. Hostující brankář Jindřich Beran svedl těžký souboj s domácím útočníkem, balón se odrazil před bránu k Milanu Brožovi, kerý ho předložil před prázdnou bránu Patrikovi Štěpánkovi, který svým druhým gólem v zápase v 87. minutě rozhodl. Domácí si tak připsali veledůležité body, které se jim na konci soutěže mohou hodně hodit. Rožná si připsala po dvou zápasech, kdy nepoznala hořkost porážky, třetí prohru v soutěži.



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov B
Roman Navrátil, vedoucí Křižanova B: Po špatném výkonu v první půli jsme se zvedli a se štěstím jsme zápas vyhráli.

SK Rožná
Marek Navrátil, hráč Rožné: První půli zápasu jsme byli jasně lepším týmem a zaslouženě jsme vedli. Ke konci prvního poločasu po naší chybě domácí snížili. Druhý poločas jsme opět ztratili naši hru a soupeř se dokázal dostat do vedení, protože využil většinu svých šancí.



Sestavy


SK FC Křižanov B
J. Stupka [-] - M. Sedláček [-] (46. P. Štěpánek [-] ) , J. Klobása [-] , J. Uhlíř ml. [-] , P. Hladík [-] - P. Kaštan [-] (46. M. Sklenář [-] ) , J. Kolouch [-] (82. T. Plocek [-] ) , J. Pavlík [-] , O. Hlushchenko [-] - M. Král [-] , M. Částek [-] (81. M. Broža [-] )

SK Rožná
J. Beran [-] - J. Kroupa [-] , M. Navrátil [-] , P. Kunc [-] , K. Beran [-] - F. Humpolík [-] , A. Korbička [-] , M. Beno [-] (46. T. Sýkora [-] ) , R. Hájek [-] - T. Klusák [-] (74. O. Kroupa [-] ) , V. Štěrba [-]

ŽK: 80. M. Král - 66. T. Klusák .
Hráči zápasu: P. Štěpánek .
Místo: Křižanov. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Salaš Patrik - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.