Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

9.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jívoví zápas rozhodlo ve druhé půli


Branky


0

Fotbalisté Jívoví se po výhře nad Sněžným dostali před svého soupeře na třetí místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

 Další oříšek pro mladý jívovský Santus byl tým Sněžného. S tímto soupeřem domácí dva roky nevyhráli. Proto si před utkáním domácí řekli, že musí ke každému souboji a příhrávce přistupovat na sto procent. Sněžné má rok od roku vyzrálejší mužstvo a taky to bylo na hříšti znát. Výborná obrana, dlouhé přesné nákopy za obranu, hodně nebezpečné auty. Přesto se Jívoví dostalo do tří šancí. V 7. minutě Jindra Horký po rohu J. Koukoly trefil tyč, v 16. minutě Jindra Horký prošel obranou, ale minul těsně vedle. Ve dvacátésedmé minutě po průniku Romana Havlíčka, který centroval míč do šestnáctky, ale Jindra Horký balón minul. Hosté hrozili ze standartních situací, jak z autu, tak po nákopech z vlastní poloviny. V první polovině tak domácí diváci gól neviděli.
 

Jívoví ovládlo zápas ve druhém poločase

Do druhé půle domácí museli přidat pohyb a častěji zakončovat. To se jim povedlo v 56. minutě, kdy Koukola Mirek z pětadvaceti metrů nechytatelně vystřelil ránu pod břevno doprostřed branky a stav se změnil na 1:0. Zhruba dvě minuty na to, hosté po faulu krásným centrem z vlastí poloviny za obranu, hlavou srovnali Michalem Dvořákem na 1:1. Pokud chtěli domácí vyhrát, museli přidat. Hosté se po srovnání dostali do tlaku po dvou rozích a dlouhých autech. Tento nápor byl zdárně přečkán. Z toho se Jívoví povedl po levém křídle průnik R. Havlíčka, centrem našel Z. Holubáře před brankou a ten obrátil vítězství na domácí stranu. Po druhém gólu Jívoví se k míči hosté nedostávali. Domácí výhru potvrdil v 86. minutě jejich nejlepší hráč Roman Havlíček.



Ohlasy k zápasu


FC Santus Jívoví
František Uhlíř, trenér Jívoví: Zasloužená výhra domácích po dobrém výkonu proti zkušenému mužstvu je o to cennější.

TJ Sokol Sněžné
Ladislav Střešňák, trenér Sněžného: V zápase nejlepšího útoku a nejlepší obrany soutěže nakonec uspěli šťastnější hosté.



Sestavy


FC Santus Jívoví
M. Štryncl [-] - P. Pálka [-] , V. Havelka [-] , V. Dvořák [-] , M. Mach [-] - M. Koukola [-] , R. Havlíček [-] (85. J. Požár [-] ) , J. Láznička [-] , J. Koukola [-] - Z. Holubář [-] , J. Horký [-]

TJ Sokol Sněžné
D. Štegner [-] - M. Vašek [-] , M. Škapa [-] , L. Štourač [-] (76. J. Dufek [-] ) , M. Střešňák [-] - M. Dvořák [-] , J. Beneš [-] , L. Pondělíček [-] , K. Štegner [-] (78. T. Odehnal [-] ) - O. Forchtsam [-] , F. Karmazín [-]

ŽK: 61. V. Havelka - 51. M. Vašek .
Hráči zápasu: R. Havlíček - M. Vašek .
Místo: Jívoví.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.