0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

9.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji ze dna tabulky vyšlo vítězně Rovečné


Branky


0

V utkání dvou celků, které měly před tímto zápasem shodně šest bodů, byli úspěšnější hráči Rovečného, kteří vyhráli v Pohledci 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se dostali do vedení brankou Jančíka

Vstup do utkání byl pro oba celky velmi neuspořádaný. Duel odpovídal postavení obou celků v tabulce. Oba týmy se od začátku zápasu uchylovaly k nakopávání míčů. Čekalo se proto, který tým udělá v zápase první chybu. Hrubky v obraně se dopustili jako první domácí a v 17. minutě Karel Jančík prostřelil Dalibora Bramboru. Domácí to neznervóznělo a dál tlačili svého soupeře. V největší šanci první pětačtyřicetiminutovky postupoval Michal Dostál sám na brankáře Petra Martina, ale jeho střela šla těsně vedle. Hosté v první půli již branku neohrozili. Do kabin proto odcházeli spokojeně hráči Rovečného.

Jančík potvrdil výhru druhou brankou

Do druhého poločasu opět vstoupili aktivněji domácí, ale dál spalovali šance. Obrovskou šanci k vyrovnání měl nejprve Petr Skalník, ale jeho střela šla do břevna. Odražený míč se dostal k Michalu Fajmonovi, který ale přestřelil branku střeženou Petrem Martinem. Přesně po hodině hry udeřilo na druhé straně. Pěknou přihrávku převzal Karel Jančík, z levé strany postupoval úplně sám na Bramboru, kterého prostřelil. Rovečné vedlo o dvě branky a začalo se soustředit na defenzivu. Nápor domácích fotbalistů navíc zastavil Michal Šajner, který za kritiku rozhodčího Pavla Prokopa musel předčasně pod sprchy. Po vyloučení pohledeckého hráče v domácím týmu převládala spíše křeč a snaha Pohledce již k ničemu nevedla. Rovečné tak získalo veledůležité tři body a opustilo poslední příčku v tabulce. Body, které se jim podařilo v Pohledci vybojovat, se v jarní části soutěže budou zajisté hodit.



Ohlasy k zápasu


TJ Pohledec
Petr Skalník, trenér Pohledce: Pokračuje naše beznaděj. Nejsme schopni vstřelit branku.

TJ Sokol Rovečné
Radovan Polách, trenér Rovečného: Do utkání jsme vstoupili dobře, hráli jsme pozorně a celkem brzy jsme po pěkné kombinaci vstřelili branku. Pro další vývoj bylo důležité, že jsme přestáli velký tlak domácích od 30. minuty do konce poločasu. Ve druhé polovině se opět střelecky prosadil Jančík a když se nechal vyloučit hráč domácích, bylo o výsledku utkání rozhodnuto.



Sestavy


TJ Pohledec
D. Brambora [-] - L. Jambor [-] (72. L. Novotný [-] ) , O. Žák [-] , J. Pustina [-] , L. Pejchal [-] - P. Skalník [-] , V. Šaroun [-] (78. A. Jinek [-] ) , M. Fajmon [-] , M. Pestr [-] (46. L. Muller [-] ) - D. Bártek [-] (53. M. Šajner [-] ) , M. Dostál [-] (72. M. Skalník [-] )

TJ Sokol Rovečné
M. Petr [-] - T. Prudký [-] , M. Bartoň [-] , J. Šenkýř [-] , R. Doskočil [-] - K. Jančík [-] (79. M. Bezectný [-] ) , M. Svoboda [-] , P. Žila [-] (75. M. Ondráček [-] ) , P. Svoboda [-] - V. Dlouhý [-] , M. Hanuš [-] (84. M. Dlouhý [-] )

ŽK: 20. L. Jambor , 74. M. Šajner - 65. P. Žila . ČK: 75. M. Šajner .
Hráči zápasu: D. Brambora - K. Jančík .
Místo: Pohledec.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.