1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

9.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jimramov je po domácí výhře stále druhý v tabulce


Branky


0

Jimramov si po výhře nad rezervou Štěpánova stále drží domácí stoprocentní úspěšnost.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí skórovali ve čtvrté minutě

V Jimramově se tentokrát hrál fotbal velmi nízké úrovně. Hosté přijeli v silně oslabené sestavě, pouze se dvanácti hráči. Domácí se jejich tempu přizpůsobili, a tak diváci mnoho fotbalového neviděli. Domácí měli sice stálou územní převahu, ale chyběl nápad v kombinaci, kolmá přihrávka i pohotovější zakončení. Jimramov šel do vedení již ve 4. minutě, kdy důrazný Lukáš Bednář vybojoval míč a po centru z pravé strany se hlavou prosadil Pavel Sedlák. V dalším průběhu 1. poločasu měli domácí celou řadu šancí, ale nerozhodnost v koncovce znamenala, že stav se neměnil. Hosté zahrozili v 28. minutě, když tvrdou střelu Kutnyka vytáhl brankář Antonín Hlaváč nad břevno. 

Změna skóre již nepřišla

Ve 2. poločase byla hra znovu neurovnaná, s celou řadou domácích šancí, ale do konce se stav nezměnil. Hosty držel velmi dobře chytající Ivo Jílek.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský, trenér Jimramova: V podprůměrném utkání jsme alespoň jednu šanci proměnili a získali tři body.

FK Železárny Štěpánov nad Svratkou B
Ivo Jílek, trenér Štěpánova B: Měli jsme zraněné dva gólmany a další hráče. Museli jsme to nějak odehrát. Domácí zaslouženě vyhráli, výsledek je pro nás ještě milosrdný. Pro nás teď bude důležitý sobotní duel se Strážkem, který budeme muset vyhrát.



Sestavy


TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - J. Sedlák [-] , P. Nykodým [-] (78. J. Holeš [-] ) , P. Sedlák [-] , M. Pavelka [-] (75. P. Sedlák [-] ) - J. Buchta [-] , O. Černý [-] , L. Bednář [-] , L. Buchta [-] - Z. Novotný [-] , M. Dvořák [-]

FK Železárny Štěpánov nad Svratkou B
I. Jílek [-] - J. Hanák [-] , L. Macinský [-] , O. Nečesánek [-] , M. Fiala [-] - J. Veselský [-] , D. Kintr [-] , M. Kolář [-] (78. T. Špráchal [-] ) , V. Kutnyk [-] - D. Fiala [-] , Z. Kučera [-]

ŽK: 34. M. Dvořák , 85. J. Buchta , 89. J. Sedlák - 62. O. Nečesánek .
Hráči zápasu: J. Buchta , M. Dvořák - I. Jílek .
Místo: Jimramov.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.