Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Měřína vysoko vyhrálo


Branky


0

Rezerva Měřína vyhrála další domácí zápas s rezervou Radostína 4:1 a před vlastními fanoušky zůstává stoprocentní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Libor Doležal vstřelil branku do šatny

V utkání desátého kola III. třídy se střetli dva sousedé v tabulce, osmá rezerva Měřína a deváté Béčko Radostína. Měřínští v domácím prostředí ještě neztratili ani bod a v této sérii chtěli určitě pokračovat i po tomto zápase. Do utkání vstoupili lépe hosté a od začátku byli aktivnější než domácí tým. Radostínští fotbalisté si vytvořili řadu brankových příležitostí, přičemž za zmínku stojí pěkné uvolnění hráče Homoly přes pravého obránce a následného průniku až do malého vápna. Skvělým zákrokem se však prezentoval gólman Chvátal a gólovou příležitost zneškodnil. Po dalším výpadu se ve skrumáži dostal k odraženému míči Berka, ale bohužel míč kopnul pouze do břevna, následná dorážka brankou také neskončila. Pravidlo nedáš, dostaneš, se opět potvrdilo. Z nenápadné akce domácích se zrodila krásná střela ze třiceti metrů obránce Horáka, která skončila brankou. Domácí najednou ožili a začali být nebezpečnější než v úvodu utkání. V poslední minutě prvního poločasu dokázali ze standartní situace, po nedůrazu hostující obrany doklepnout míč do okryté branky Liborem Doležalem.

Domácí si výsledek pohlídali

Druhá půle se hrála po většinu času mezi šestnáctkami. Šancí bylo poskrovnu. Hosté ve snaze zkorigovat výsledek, vytvářeli prostory pro rychlé brejky domácích, s čehož pramenil také třetí gól domácích, kdy se v 70. minutě prosadil Tomáš Bumbálek. Poté už se zápas jenom dohrával. Hosté sice snížili v 75. minutě střídajícím Tomášem Kadlecem, který byl na hřišti pouhých pět minut, ale v zápětí domácí přidali čtvrtou trefu. V 79. minutě uzavřel účet zápasu Petr Pospíchal. 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín B
Jan Chvátal, brankář Měřína B: Hosté byli fotbalovější, ale nedávali góly. My jsme byli efektivnější. Fotbal se hraje na góly, ne na krásu. Nadále zůstáváme doma stoprocentní.

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
Jiří Pešek, trenér Radostína B: Po promarněném úvodu utkání a zahození vyložených brankových příležitostí přišel trest v podobě prvního gólu, který nás výrazně zbrzdil v útočné aktivitě. Ještě větší ránu nám udělal gól v poslední minutě prvního poločasu. Ve druhé půli jsme se snažili, ale soupeř byl vždy o krok napřed a dokázal své šance proměnit.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín B
J. Chvátal [-] - D. Hrůza [-] , D. Horák [-] , T. Láznička [-] (79. D. Kolouch [-] ) , L. Doležal [-] (70. J. Kučera [-] ) - P. Chaloupka [-] , J. Vokoun [-] , T. Hrad [-] , P. Pospíchal [-] - T. Bumbálek [-] , F. Panáček [-]

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
J. Poul [-] - A. Kališ [-] , J. Inwald [-] , L. Invald [-] , P. Inwald [-] - P. Gregar [-] (70. J. Koudela [-] ) , J. Poul st. [-] (70. T. Kadlec [-] ) , Z. Gregar [-] (46. P. Císař [-] ) , D. Večeřa [-] (46. L. Dvořák [-] ) - M. Homola [-] , S. Berka [-]

ŽK: 57. D. Hrůza - 26. Z. Gregar , 26. P. Gregar , 55. S. Berka .
Hráči zápasu: J. Vokoun - P. Gregar , Z. Gregar .
Místo: Měřín. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hořínek Jakub - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.