2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jívoví pětkrát nastřelilo konstrukci brány a odešlo poraženo


Branky


59. K. Beran , 72. J. Kroupa
0

Jívoví se mohlo vítězstvím v tomto zápase dotáhnout na dostřel jednoho bodu na vedoucí rezervu Hamrů. Po prohře v Rožné 0:2 jsou to ale domácí, kteří dotahují čelo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři břevna Jívoví

V utkání desátého kola III. třídy proti sobě nastoupila v tabulce šestá Rožná a třetí Jívoví. Jívovským hráčům se v Rožné vůbec nedaří a poslední čtyři zápasy zde prohrály. Minulou sezónu po veliké přestřelce 5:4. Od začátku zápasu byli jasně lepší hosté a dostávali se do šancí hlavně oni. Po střelách z větší vzálenosti nastřelili čtyřikrát břevno a jednu jejich střelu skvěle vyrazil Jindra Beran na tyčku. Hosté měli v zakončení smůlu, díky které zůstával stav 0:0. Zhruba ve 30. minutě musel být střídán domácí Marek Navrátil, který po střetu s domácím gólmanem Jindřichem Beranem nebyl schopen dále hrát. Rožná měla v první půli velkou šanci, kdy Jiří Kroupa stál sám proti gólmanovi Tomáši Dřímalovi, ale jívovský gólman jeho pokus skvěle zneškodnil.

Rožná se dvakrát prosadila a zvítězila

 Ve druhé půli se hra vyrovnala a ten, kdo se dostal do vedení, byli domácí. Adam Korbička centroval po faulu před bránu a tam Karel Beran skvěle prodloužil za vyběhlého gólmana Dřímala. Druhý gól přidal Jiří Kroupa, který z rohu velkého vápna střílel a gólmanovi Dřímalovi prošel míč pod nohou. Domácí podržel opět skvěle chytající gólman Jindra Beran a poprvé v této sezóně udržel čisté konto. Domácí si ponechali doma tři body, i když to bylo s velkým štěstím, protože hosty provázela v zakončení velká smůla. V tabulce se oba dnešní soupeři srovnaly hned za sebe. Jívoví kleslo na příčku čtvrtou a příští týden doma bude chtít zvítězit nad Ujčovem. Rožná dále stoupá tabulkou a je pátá a bude usilovat o další body v Radešínské Svratce B. 



Ohlasy k zápasu


SK Rožná
Dalibor Krajčo, trenér Rožné: Hosté byli od začátku zápasu lepším týmem. Podařílo se nám uhlídat útočnou sílu Jívoví i s velkým štěstím, protože hosté nastřelili 4x břevno a 1x tyčku. Ve druhé půli už byla hra vyrovnanější a nám se podařilo vstřelit dva góly. Se štěstím jsme si ponechali body doma.

FC Santus Jívoví
František Uhlíř, trenér Jívoví: Dnes na malém hřišti plných soubojů vyhrálo šťastnější mužstvo domácích, které si za celý zápas nebylo schopné přihrát a jen odkopávalo dlouhé balóny za obranu. Ze dvou příležitostí obě proměnili. Jívoví nastřelilo 4x břevno a jednou tyčku. Dnes nám štěstí nepřálo.



Sestavy


SK Rožná
J. Beran [-] - F. Humpolík [-] , J. Kroupa [-] , P. Kunc [-] , K. Beran [-] - A. Korbička [-] , M. Beno [-] , P. Navrátil [-] (65. O. Kroupa [-] ) , V. Štěrba [-] - J. Hanus [-] (57. T. Sýkora [-] ) , M. Navrátil [-] (36. T. Klusák [-] )

FC Santus Jívoví
T. Dřímal [-] - M. Mach [-] , P. Pálka [-] , D. Dřímal [-] , V. Havelka [-] (67. V. Dvořák [-] ) - J. Láznička [-] , J. Koukola [-] , M. Koukola [-] , R. Havlíček [-] - Z. Holubář [-] , J. Horký [-]

ŽK: 41. K. Beran , 82. A. Korbička .
Hráči zápasu: J. Beran - J. Koukola .
Místo: Rožná. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Žďánský Zdeněk - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.