1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 14:30

11.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčka Křižanova a Měřína se rozešla nerozhodně


Branky


0

V zápase dvou celků ze středu tabulky viděli diváci v Křižanově po brance na každé straně. Spokojenější s jedním bodem mohli být více hosté z Měřína.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nenabídl

Za příjemného počasí před 40 diváky čekal domácí tým souboj s o čtyři body lepším Měřínem B, který chtěl vylepšit svoji venkovní formu, když si ze hřiště soupeřů odvezl zatím pouze bod. Křižanovští poslední dva zápasy vyhrály a určitě se vítězstvím chtěli z devátého místa tabulky přiblížit k šestému místu, které drželo právě  měřínské Béčko. Domácí začali zápas o trochu více aktivněji než hosté, ale na první šanci se čekalo až do 25. minuty, kdy se po pěkně kombinaci ve středu hřiště dostal do vápna z pravé strany Hluschcenko, ale přihrávkou pod sebe nikoho ve vápně nenašel. Po něm se vyskytl ve velké šanci Kaštan, ale z hranice vápna trefil pouze hostujícího gólmana. Zbytek poločasu se odehrával spíše mezi vápny bez větších šancí, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu, který diváky moc nepotěšil.

Oba týmy vstřelily po brance

Druhý poločas začal tak jak skončil ten první, tedy bojem mezi vápny, ale v 56.minutě se opřel do balónu Martin Burian a trefil se z pětadvaceti metrů přesně k tyči a tak domácí vedli 1:0. Za osm minut bylo ale vyrovnáno, když se po ztrátě balónu na útočné polovině dostali do brejku hosté a střelou Víta Procházky vyrovnali. Domácí chtěli zápas rozhodnout, ale to se jim nepodařilo a ještě je musel podržet gólman Jakub Stupka, který vytáhl tvrdou střelu mimo své tyče. Zápas mnoho fotbalové krásy nenabídl, a tak se po velkém boji rozešli mužstva nerozhodně. Domácí tedy po tomto vzájemném souboji i nadále ztrácejí na svého dnešního soupeře čtyři body a v příštím kole je čeká velké derby s kandidátem postupu do Okresního přeboru - Jívovím.



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov B
Roman Navrátil, vedoucí: V prvním poločase jsme mohli vstřelit dvě branky, ale bohužel jsme šance zahodily, ale přece jenom jsme se ujali vedení, které se nám bohužel nepodařilo po taktické chybě udržet, a tak se zrodila asi zasloužená remíza.

TJ Jiskra Měřín B
Stanislav Bartušek, trenér: V prvním poločase jsme měli tlak, ale nedali žádnou branku. Do šancí jsme se dostávali pomálu. Ve druhém poločase šli domácí do vedení, ale my jsme za chvilku vyrovnali Vítem Procházkou. Poté jsme měli více ze hry a mohli v 86. minutě rozhodnout Petrem Pospíchalem, ten ale svoji šanci neproměnil. Podle vývoje zápasu je bod z venku dobrý, protože odtud body moc nevozíme. Dnes jsme ale měli i navíc a mohli odvést i body tři.



Sestavy


SK FC Křižanov B
J. Stupka [-] - J. Klobása [-] , J. Uhlíř st. [-] (46. J. Uhlíř ml. [-] ) , P. Hladík [-] , J. Pavlík [-] - T. Plocek [-] , O. Hlushchenko [-] , P. Kaštan [-] (58. M. Král [-] ) , M. Burian [-] - M. Broža [-] , M. Částek [-]

TJ Jiskra Měřín B
J. Chvátal [-] - P. Pospíchal [-] , J. Šašek [-] (46. T. Bačák [-] ) , J. Vokoun [-] , D. Kolouch [-] - T. Bumbálek [-] , D. Horák [-] , T. Hrad [-] , F. Panáček [-] - V. Procházka [-] , S. Bartušek [-]

ŽK: 50. J. Klobása , 55. M. Burian - 81. T. Hrad .
Hráči zápasu: J. Stupka , O. Hlushchenko - V. Procházka .
Místo: Křižanov. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Čech Miloš - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.