3:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:30

11.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohledec překvapivě porazil Sněžné


Branky


0

Poledec v domácím prostředí přehrál Sněžné 3:2 a vzdálil se na rozdíl tří bodů poslednímu Štěpánovu B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

V utkání jedenáctého kola III. třídy na sebe narazily dva celky z opačných pólů tabulky. Domácí Pohledec byl předposlední třináctý. Jeho soupeř ze Sněžného okupoval třetí příčku. Hosté hrají výborně v domácím prostředí. Na hřištích soupeřů vyhráli sněženští hned své první utkání ve Štěpánově. Od té doby ve zbylých zápasech získali hosté venku jediný bod. Do utkání lépe vstoupili hosté, kteří se v 7. minutě po dobře sehrané situaci po autovém vhazování zásluhou dobře umístěné střely Ondřeje Forchtsama dostali do vedení - 0:1. To jim ale nevydrželo dlouho. Ve 14. minutě se prosadil Dominik Bártek a bylo vyrovnáno - 1:1. Do poločasu již branka nepadla. Hosté hráli celý poločas na samé hranici tvrdosti. Poločasová přestávka tak přišla všem hráčům vhod.

Domácí dohrávali v deseti a přesto vyhráli

Druhý poločas začali výborně domácí hráči. Nakrátko zahraný roh na Lukáše Jambora, který vystřelil na přední tyč a hosté si míč srazili do sítě - 2:1. Domácí se ovšem neradovali dlouho. Hosté se za dvě minuty poté prodrali až na hranici velkého vápna a domácí hráč fauloval a byla z toho penalta. Tu proměnil Ondřej Forchtsam a opět bylo vyrovnáno – 2:2. Vedení na stranu domácím mohl strhnout Jinek, ale trefil pouze gólmana Dušana Štegnera. V 65. minutě neudržel tvrdou hru hostů Ondřej Žák a za kritiku rozhodčího dostal červenou kartu. Domácí se ani v deseti nevzdávali a nakonec se jim podařilo vstřelit třetí a vítězný gól. Na roh si naběhl Dominik Bártek a hlavou poslal míč do sítě – 3:2. Stejný hráč mohl přidat další gól, ale hostující gólman Štegner ho vychytal. Hosté se snažili o vyrovnání, ale domácí obrovským nasazením a vůli udrželi těsně vedení.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Pohledec
Michal Laštovica, trenér: Zaslouženě vítězství proti tvrdě hrající mu soupeři. Bohužel, rozhodčí toleroval soupeřovu tvrdou hru a zápas tím hodně utrpěl. Nesmí se nám ale stát, aby jsme o naše vedeni přišli hned následnou akcí soupeře. Pro nás je to důležité vítězství a věřím, že další ještě přidáme v posledních dvou zápasech.

TJ Sokol Sněžné
Ladislav Střešňák, trenér: Horkokrevní fanoušci na neoblíbené půdě v Pohledci opět nezklamali a společně s domácí lavičkou vytvářeli tlak na rozhodčího, který ho ale se ctí ustál a předvedl nadprůměrný výkon. K utkání jsme bohužel přijeli pouze v jedenácti hráčích, což se projevilo na výsledku. Dali jsme si bohužel dva vlastní góly a naše šance zůstaly neproměněny. Zápasu by slušela remíza. Utkání poznamenal incident před druhým poločasem, kdy domácí gólman napadl dva hráče. Nejsem jako trenér Jimramova, já přeji domácím sestup.



Sestavy


TJ Pohledec
M. Hájek [-] - L. Jambor [-] , V. Šaroun [-] , J. Pustina [-] , L. Pejchal [-] - J. Rous [-] (75. M. Pestr [-] ) , O. Žák [-] , M. Dostál [-] (55. A. Jinek [-] ) , P. Skalník [-] - D. Bártek [-] (87. M. Skalník [-] ) , L. Novotný [-]

TJ Sokol Sněžné
D. Štegner [-] - M. Vašek [-] , M. Škapa [-] , L. Štourač [-] , M. Střešňák [-] - M. Dvořák [-] , L. Střešňák [-] , L. Pondělíček [-] , P. Dobiáš [-] - O. Forchtsam [-] , T. Odehnal [-]

ŽK: 11. D. Bártek , 17. V. Šaroun , 66. L. Jambor , 70. J. Rous - 43. O. Forchtsam , 46. M. Vašek . ČK: 65. O. Žák .
Hráči zápasu: D. Bártek , L. Jambor - O. Forchtsam , P. Dobiáš .
Místo: Pohledec. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Štefka Stanislav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.