7:0
(5:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:30

11.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Radostína nasázelo Štěpánovu B sedm kousků


Branky


20. P. Kozel , 22. P. Kozel , 25. P. Kozel , 37. P. Kozel , 45. M. Minster (p.) , 66. P. Císař , 76. P. Císař
0

V jednoznačnou záležitost domácího Radostína B se stalo utkání proti rezervě Štěpánova, který domácí vyhráli vysoko 7:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petr Kozel vsítil čtyři branky

V jedenáctém kole III.třídy se střetla na jedenáctém místě v tabulce umístěná rezerva Radostína a čtrnáctá rezerva Štěpánova. Na podmáčeném terénu se utkala dvě značně hráčsky oslabená mužstva. Nervózní začátek utkání rozproudil Homola Michal dvěma tvrdými střelami, s kterými si ovšem suprově poradil hostující brankář. První vyloženou šanci měli ovšem hosté z chyby domácí obrany. Ovšem jasnou vyloženou šanci trestuhodně zahodil hostující útočník, který netrefil z penalty ani branku. Na to domácí zareagovali po krásně zakrouceném rohu Dvořáka, nikdo jiný než domácí kanonýr Kozel, jenž hlavičkou nedal gólmanovi šanci. Další branky přidal znovu Kozel. Nejprve po samostatném průniku vyškolil hostující obranu a přehodil bezmocného brankáře. Po té po nádherném centru Inwalda křižnou hlavičkou pověsil balón do šibenice. Svůj výborný výkon završil čtvrtou brankou, kterou vstřelil placírkou na zadní tyč. Ovšem největší pozdvižení způsobila 45. minuta. Po ruce ve vápně si postavil balón na pokutový puntík Radostínský matador Marek Minster, který vytvořil historický rekord. V 48 letech vsítil branku.

Pavel Císař dorazil Štěpánov dvěma góly

Druhý poločas se odehrával v režii domácích. Upozornila na sebe mladičká vycházející hvězdička Pavel Císař, který nejprve zužitkoval nádhernou nahrávku od Petra Kozla a nadvakrát prostřelil brankáře Martina Huláka. Poslední gól padl z akce mladých dorostenců, kterých se na hřišti dnes objevilo celkem osm. Tuto akci zkušeně proměnil znovu sedmnáctiletý Pavel Císař.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
Jiří Pešek, trenér: Jasně zvládnuté utkání až na jednu chybu naší obrany v začátku. Rozhodující byla brzká branka Kozla. Musím pochválit dorostence, kteří nám obrovsky pomohli, i když měli již utkání v nohách.




Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
J. Poul [-] - A. Kališ [-] , M. Homola [-] , L. Invald [-] , J. Inwald [-] - M. Minster [-] (46. T. Koudela [-] ) , T. Kadlec [-] (46. L. Skryja [-] ) , L. Dvořák [-] , P. Fabík [-] (46. O. Bradáč [-] ) - P. Kozel [-] (66. D. Krča [-] ) , P. Císař [-]

FK Železárny Štěpánov nad Svratkou B
M. Hulák [-] - J. Hanák [-] , R. Hrubeš [-] , O. Nečesánek [-] , M. Fiala [-] - L. Macinský [-] , Z. Kučera [-] , D. Kintr [-] , M. Kučera [-] - M. Kolář [-] (46. T. Špráchal [-] ) , J. Lukášek [-]

Hráči zápasu: M. Homola , P. Kozel - D. Kintr .
Místo: Radostín n. O.. Počet diváků: 29. Rozhodčí: Žilka Jan st. - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.