2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožná potvrdila roli favorita a porazila Pohledec


Branky


0

Rožná patří v domácím prostředí k nejlepším mužstvům v soutěži. Pohledec naopak čeká venku na první výhru. Roli papírového favorita potvrdili domácí a v nepříliš pohledném utkání vyhráli 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Od začátku zápasu nebylo k vidění mnoho velkých šancí, byly to spíše střely z větších vzdáleností. Jedna z prvních velkých šancí byla, když Rožná zahrozila z volného přímého kopu, ke kterému se postavil Petr Navrátil. Ten vyslal skvěle míč do šibenice, ale gólman hostí Milan Hájek předvedl ještě lepší zákrok a míč vyrazil na roh. Z tohoto rohu, který zahrával Petr Navrátil, byla velká šance, když hlavičkoval Karel Beran, ale gólman hostí byl opět proti a míč nepustil za svá záda. V první půli měli hosté také šanci, a to když domácí obrana udělala chybu v rozehrávce. Míče se zmocnil hostující útočník a šel sám na bránu. Útočníka sice stíhal Adam Korbička, ale útočník naštěstí zazmatkoval a poslal míč nad břevno Jindry Berana. Do kabin se šlo za stavu 0:0.

Karel Beran rozhodl o výhře Rožné

 Druhý poločas byl stejný jako ten první. Oba týmy měly velké množství nepřesností a i zpracování míče jim dělalo problémy. Ve druhé půli bylo k vidění několik střel z větší vzdálenosti, ale často ztrácely přesnost. Do velké šance se dostali domácí, když šel Filip Humpolík sám na brankáře, ale obránce hostí skvěle zabojoval a míč skluzem vykopl. Vypadalo to jako faul na Filipa, ale rozhodčí Miloš Čech tuto situaci skvěle posoudil. Trenér domácích Dušan Novotný v poločase udělal změnu v sestavě, když poslal do útoku Karla Berana. Tento tah se mu povedl skvěle, protože Karel Beran dostal domácí do vedení, a to hlavou po centru Adama Korbičky. Domácí přidali ještě jeden gól, kdy Vojtěch Štěrba střelou zdálky zvyšoval na 2:0. Gólman Hájek byl nejspíše touto střelou tak zaskočen, že nestihl nijak reagovat a jen se na ni podíval. Tento zápas provázela spousta nepřesností a nepatřil mezi ty nejkrásnější, ale body si domácí ponechali.



Ohlasy k zápasu


SK Rožná
Dušan Novotný, hráč: Celý zápas tvořily oba týmy kupu nepřesností. Nám se podařilo dát gól až ve druhém poločase, a i když hra sice nepatřila k nejlepším, tři body jsou doma.

TJ Pohledec
Michal Laštovica, trenér: V zápase nám chybělo šest hráčů základní sestavy, na střídání jsem měl k dispozici pouze brankáře Bramboru. Po dvou dobře odehraných zápasech jsem byl přesvědčen, že v Rožné budeme bodovat. Bohužel ve druhé půli nás začali domácí přehrávat a zaslouženě vyhráli. Jsem přesvědčen, že v kompletní sestavě by jsme v Rožné vyhráli. Pro některé bohužel fotbal není tak důležitý a chybí jim sebeobětování ve prospěch pohledeckého fotbalu. Obzvlášť mě to mrzí u rodilých Pohleďáků, kteří ten tým mají táhnout a být jeho kostrou.



Sestavy


SK Rožná
J. Beran [-] - K. Beran [-] , F. Humpolík [-] , P. Kunc [-] , J. Kroupa [-] - A. Korbička [-] , V. Štěrba [-] , P. Navrátil [-] (72. O. Kroupa [-] ) , M. Beno [-] (68. T. Sýkora [-] ) - J. Hanus [-] (62. T. Klusák [-] ) , M. Navrátil [-]

TJ Pohledec
M. Hájek [-] - V. Šaroun [-] , L. Jambor [-] , J. Pustina [-] , P. Skalník [-] - M. Pestr [-] , A. Jinek [-] (68. P. Skalník ml. [-] ) , M. Fajmon [-] , L. Muller [-] - L. Novotný [-] , J. Švanda [-] (72. D. Brambora [-] )

ŽK: 51. M. Beno , 56. K. Beran .
Hráči zápasu: K. Beran - P. Skalník , M. Hájek .
Místo: Rožná. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Čech Miloš - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.