1:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby rozhodl dvěma góly Miroslav Koukola


Branky


0

Rezerva Křižanova se střetla v očekávaném derby proti Jívoví. Hosté sice prohrávali, ale třemi brankami nakonec otočili zápas ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jívoví otočilo průběh prvního poločasu

V derby před početnou diváckou kulisou vstoupili lépe do zápasu favorité z Jívoví. Drželi míč na kopačkách a vypracovali si uzemní převahu i náznaky šancí. Hra domácích působila nervózně a neurovnaně. Paradoxně, ale po první povedené kombinaci udeřili křižanovští. A to konkrétně posila z A-týmu Aleš Burian, který v tváří v tvář gólmanovi hostí Tomáši Dřímalovi chladnokrevně zakončil -1:0. Hosté měli dál mírnou převahu a mohli i vyrovnat, to by ovšem Miroslav Mach musel lépe využít svoji šanci po standardní situaci, kdy z malého vápna místo brány mířil směrem k rohovému praporku. Poté se poprvé předvedl kapitán hostí Miroslav Koukola, který proměnil krásnou střelou do šibenice přímí volný kop z hranice velkého vápna -1:1. Hosté byli dále fotbalovější, ale domácí byli nebezpečnější. Nejprve nebezpečně střílel Aleš Burian, poté ve stoprocentní šanci zaváhal Pavel Kaštan a ani kapitán domácích Jan Pavlík nedokázal z dobré pozice trefit bránu. Pak se znovu předvedl Miroslav Koukola, když s lehkostí prošel z levé strany přes dva hráče a střelou na bližší tyč zakončil gólově svou parádní akci -1:2. Domácím se podařilo i vyrovnat, ale gól nebyl k nelibosti jejich fanouškům pro ofsajd uznán. Za tohoto stavu se odcházelo do kabin. 

 

Jívoví vstřelilo gólovou pojistku v poslední minutě

Ve druhé půli byli asi i vinou lepší fyzické kondice dále lepší fotbalisté z Jívoví. Domácí si vypracovali pouze jednu velkou šanci, ale Jan Pavlík znovu bránu netrefil. Definitivní rozhodnutí přinesl v závěru hostující kanonýr Jindřich Horký, který uzavřel účet zápasu v poslední minutě -1:3. Jívoví se výhrou udrželo na druhém místě tabulky, rezerva Křižanova je dvanáctá.



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov B
Petr Hladík, trenér: Přestože byli hosté fotbalovější, byli dnes dle mého názoru k poražení. To bychom ale museli využít v první půli své příležitosti. Ve druhé půli byla už velmi zřetelná lepší fyzická připravenost Jívoví. Velmi se mně líbili výkony obou kapitánů, bohužel pro nás hostující Miroslav Koukola vyhrál na góly.

FC Santus Jívoví
František Uhlíř, trenér: Pro náš mladý kolektiv Santusu( průměr 20let) je to důležité vítězství. Hlavně, že jsme hráli proti našemu největšímu rivalovi z Křižanova. Prohrávali jsme 1:0, ale klobouk dolů před celým mužstvem, jak se s tím dokázalo popasovat. Domácí hráči Křižanova nám nedali body určitě zadarmo.



Sestavy


SK FC Křižanov B
D. Homola [-] - M. Sedláček [-] , J. Klobása [-] (78. J. Uhlíř ml. [-] ) , M. Burian [-] (85. M. Sklenář [-] ) , J. Stupka [-] - M. Vítek [-] , P. Kaštan [-] , J. Pavlík [-] , O. Hlushchenko [-] (46. T. Plocek [-] ) - A. Burian [-] , M. Částek [-] (64. M. Král [-] )

FC Santus Jívoví
T. Dřímal [-] - M. Koukola [-] , M. Mach [-] , J. Láznička [-] , D. Dřímal [-] - S. Krejčí [-] , J. Horký [-] , R. Havlíček [-] , V. Dvořák [-] - J. Požár [-] (27. J. Hejtmánek [-] ) , Z. Holubář [-]

ŽK: 54. M. Částek , 83. P. Kaštan - 72. M. Koukola .
Hráči zápasu: M. Koukola .
Místo: Křižanov. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Žilka Jan st. - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.