1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 13:30

13.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakub Sedlák rozhodl z přímého kopu v hodině dvanácté


Branky


0

Doslova na poslední chvíli urval domácí Jimramov tři body proti houževnatě hrající Rožné. Jimramov tak přezimuje v tabulce na výborném třetím místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle mnoho šancí nepřinesla

Poslední utkání podzimní sezóny v Jimramově se hrálo za slunečného počasí, ale hru ovlivňoval nárazový vítr. Domácí, kteří prožívají výborný podzim, vystoupali až na třetí příčku v tabulce. Rožná nehraje také vůbec špatně, což dokresluje její pátá příčka. Od začátku se hrálo bojovné utkání nevalné úrovně s minimem šancí na obou stranách. Domácí nastoupili v nekompletní sestavě a na hře hlavně dopředu to bylo znát, ale obrana byla spolehlivá a hosty do šancí nepouštěla. Ve 4. minutě rozehrával volný přímý kop z pětadvaceti metrů Jakub Sedlák, ale jeho velmi dobrou střelu výborně vyrazil hostující brankář Jindřich Beran. Hosté byli kombinačně lepší, a tak domácí ve středu pole přehrávali, ale jejich akce končily většinou na hranici šestnáctky.

Jakub Sedlák rozhodl v samém závěru zápasu

I ve druhém poločase se obraz hry nezměnil, přibylo osobních soubojů a pěkných fotbalových akcí bylo minimum. V 68. minutě se dostal v šestnáctce k míči hostující Jiří Vyžrálek, ale jeho přízemní střelu k pravé tyči brankář Antonín Hlaváč zlikvidoval. Hostům se příliš nepovedly změny v sestavě, a tak si domácí v závěrečných dvanácti minutách vynutili značnou převahu a celou řadu standartek. V 86. minutě byl faulován na hranici šestnáctky domácí kapitán Lukáš Bednář. K volnému přímému kopu se postavil Jakub Sedlák a tvrdou střelou kolem zdi k levé tyči rozhodl o výsledku tohoto remízového utkání, a tak domácí jednobrankovou výhrou úspěšně zakončili podzimní sezónu.  


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský, trenér: Dnes se jednalo o šťastnou výhru, zápasu by asi slušela remíza. Děkuji všem hráčům za odehranou podzimní sezónu, kdy zejména bodový zisk je hodně nad plán. Takový výsledek jsme určitě nečekali a doufám, že takto budeme pokračovat i na jaře.

SK Rožná
Marek Navrátil, hráč: Zápas, který se hrál na špatném terénu neoplýval krásou. Hrálo se dosti tvrdě a šancí bylo pramálo. Oba gólmani zůstali takřka neprozkoušeni. Domácím se podařilo využít standartní situaci a zápas tak díky tomu vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - P. Sedlák [-] (57. P. Nykodým [-] ) , J. Sedlák [-] , P. Sedlák [-] , J. Štěrba [-] - L. Buchta [-] , J. Buchta [-] , L. Bednář [-] , V. Dostál [-] - Z. Novotný [-] , J. Holeš [-]

SK Rožná
J. Beran [-] - K. Beran [-] , F. Humpolík [-] (72. T. Klusák [-] ) , P. Kunc [-] , J. Kroupa [-] - A. Korbička [-] , P. Navrátil [-] (84. O. Kroupa [-] ) , J. Hanus [-] (63. T. Sýkora [-] ) , V. Štěrba [-] (78. R. Hájek [-] ) - M. Navrátil [-] , J. Vyžrálek [-]

ŽK: 24. J. Holeš , 36. P. Sedlák , 75. J. Sedlák , 77. L. Buchta , 78. J. Buchta - 35. F. Humpolík , 83. R. Hájek .
Hráči zápasu: J. Sedlák - A. Korbička .
Místo: Jimramov. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Bula Nikola - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.