3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2022 13:30

20.kolo, Zlínský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

DIVIZE NEBO 1.A? GAJDOŠOVI SE STŘELECKY DAŘÍ VŠUDE


Branky


4

V neděli ve 13:30 na svém hřišti přivítali domácí hosty z Valašských Příkaz a už od začátku se bylo na co dívat. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí do zápasu vstoupili aktivně, v prvních deseti minutách hosty zatlačili na jejich polovinu ale nedokázali prolomit nedůraznou obranu. V 15. minutě se to však poprvé povedlo Gajdošovi, dostal dlouhý míč za obranu a přehodil hostujícího brankáře který byl na hranici šestnáctky. Domácí pokračovali dále ve svém tlaku a hosty k ničemu nepouštěli.

 

O 6 minut později se přízemní trefou z poza vápna se prosadil opět Gajdoš a Valmez šel do dvoubrankového vedení. Jako by tato branka hosty nabudila a začali se ozývat i oni. Domácí brankář René Fröhlich měl obrovské štěstí, když z jedné akce rovnou dvakrát nastřelil útok Valašských Příkaz brankovou konstrukci. 

 

Druhý poločas byl kvalitativně horší než první. Domácí přestali hrát, nedostávali se moc do šancí. Hostům docházely síly a tak moc kvalitních útoků nevyprodukovali. Jednu šanci si však vytvořili, po přímém volném kopu z hranice pokutového území nastal před domácí bránou zmatek a k odraženému míči se dostal útočník ale jeho pokus Fröhlich zlikvidoval.

 

V 89. minutě se ozval opět střelec předchozích dvou gólů Gajdoš a završil hattrick. Kuriózní situace nastala však při oslavě, kdy se snažil udělat přemet ale špatně došlápl. Naštěstí je v pořádku a tímto zápas skončil.

 

Autor článku: Miroslav Vrba



Ohlasy k zápasu


TJ Valašské Meziříčí B
Renné Frohlich, brankář: V nedělí k nám přijel houževnatý soupeř z Valašských Příkaz. Byl to zapas dvou rozdílných poločasu. V prvním poločase jsme byli lepším celkem my. Mohli jsme vyhrávat klidně i o více branek. Hosty podržel brankář Valčík. Stalo při nás i štěstí. Ve druhem poločase přebrali iniciativu hosté a snažili se s zápasem něco udělat. Přežili jsme to bez obdržené branky a na konci zapasu jsme si ještě pojistili výsledek, když Marťa Gajdoš zkompletoval hattrick.




Sestavy


TJ Valašské Meziříčí B
R. Fröhlich [-] - O. Němec [-] - T. Kurinec [-] (73. A. Juřík [-] ) , P. Daniš [-] , J. Žemla [-] - - O. Kadla [-] , M. Gajdoš [-] (90. D. Horáček [-] ) , T. Nevařil [-] (46. D. Štys [-] ) , M. Kopecký [-] , T. Koleček [-] , D. Smilek [-] (46. L. Poláček [-] )

FC Valašské Příkazy
M. Valčík [-] - M. Dorica [-] , D. Šišovský [-] (80. J. Janošík [-] ) , J. Gargulák [-] , L. Vaculka [-] , T. Baránek [-] , L. Polách [-] , J. Struhař [-] , V. Vobořil [-] , M. Ptáček [-] , T. Tkadlec [-]

ŽK: 48. T. Koleček - 42. M. Ptáček , 86. V. Vobořil .
Počet diváků: 37. Rozhodčí: BRŠLICA Pavel - BRABEC Michael, DOKOUPIL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Kateřinice 19 43:25 41
2 TJ Valašské Meziříčí B 18 63:30 38
3 TJ Sokol Podlesí 17 47:20 37
4 FK Vigantice 18 41:36 30
5 TJ Vidče 18 44:30 29
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Daniel Vavřík 16
2 Erik Hrabovský 15
3 Petr Mičkal 14
4 Jozef Kušnier 12
5 Petr Daniš 11
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 51 56,0% 0
2 Ladislav Beran 38 45,2% 0
3 Jiří Klik 25 51,0% 0
4 Radek Hruška 15 36,6% 0
5 Venca Likeš 13 46,4% 0
Zobrazit celou tabulku