0:6
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2022 17:00

14.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brumov nasázel sestupující Valašské Polance půltucet branek


Branky


10. M. Filák (vl.) , 37. P. Vlček , 46. P. Opravil , 48. P. Opravil , 63. R. Bublák , 83. J. Fojtík
6

Brumovští fotbalisté potvrdili na půdě již sestupující Valašské Polanky solidní jarní formu a svému soupeři nastříleli šest branek. Dvěmi trefami se blýskl mladičký Opravil. Domácí dohrávali zápas v útlumu a navíc přišli o vyloučeného Filáka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dali tři branky

web Valašské Polanky:

Poslední soutěžní utkání ročníku 2021/2022 přivedlo na polanský trávník celek Brumova. Domácí chtěli věrným fanouškům přinést ještě jednu vítěznou radost, ale soupeř byl proti, když třikrát v obou poločasech. Polanský tým děkuje všem skvělým fanouškům za podporu i v nepříznivých dobách. Zatím ještě není zcela jisté v jaké soutěži nastoupíme v dalším ročníku, každopádně se budeme snažit, abychom všem přinášeli fotbalovou radost.

Hosté přidali další branky

Fotbalisté Brumova odehráli jarní odvetnou část ve velmi dobré formě a v minulém kole dokázali na domácím hřišti uhrát bezgólovou remízu s vítězem Krajského přeboru z otrokovického Baťova. Na půde již sestupující Valašské Polanky byli velkým favoritem a tuto roli splnili nakonec do puntíku.

Vedoucí týmu FC Brumov Lukáš Juřica: Výsledek utkání ve Valašské Polance odpovídá dění na hřišti. Brankový rozdíl mohl být i větší, ale další šance se nám nepovedlo proměnit. Nakonec jsme svému soupeři nasázeli šest branek. Jsme rádi, jak přistoupili naši hráči k utkání, nepojali ho jako přátelak a pokračovali v jarním herním projevu, za to jim patří dík.



Sestavy


TJ Sokol Valašská Polanka
J. Dobeš [-] - M. Filák [-] , S. Adámek [-] , L. Punčochář [-] , O. Adámek [-] , A. Zemánek [-] - Š. Kovalčík [-] , D. Ondra [-] , M. Baran [-] (71. J. Novák [-] ) - J. Tomšů [-] , L. Daněk [-] (64. O. Zbranek [-] ) -

FC Brumov
R. Důbrava [-] - P. Vlček [-] , J. Búbela [-] (64. J. Fojtík [-] ) , R. Bublák [-] , P. Opravil [-] (78. O. Novák [-] ) , M. Chovanec [-] , M. Dubčák [-] (64. V. Běhunčík [-] ) , D. Šenkeřík [-] , M. Kubiš [-] , D. Juřica [-] , T. Grygar [-]

ŽK: 19. M. Filák - 42. M. Dubčák , 78. M. Kubiš . ČK: 37. M. Filák .
Hráči zápasu: D. Ondra - R. Bublák , P. Opravil .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: STODŮLKA Renek - DOSPĚL Vladimír, ŽŮREK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Koseček

Expert: Miloš Novotný
Tip experta: výhra hostů

Brumov si přiveze domů tři body

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů