5:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2022 17:00

26.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté Kvasic si doma smlsli na Velkých Karlovicích


Branky


19. L. Berky , 32. J. Ferko , 41. D. Chytil , 43. D. Chytil , 69. D. Drápal
6

Do Kvasic zavítali v sobotním odpoledni fotbalisté z Velkých Karlovic, kteří jsou už smířeni se svým osudem a šanci v utkáních dávají některým mladíkům. Domácí tým si potřeboval udobřit fanoušky po některých bezkrevných výkonech a nakonec se mu to i podařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dali čtyři branky

Fotbalisté z Kvasic měli za sebou velmi dlouhou šňůru zápasu bez vítězství a poztráceli body s týmy, se kterými se to určitě nečekalo. V posledním kole se Hanáci nedokázali prosadit na půdě Slušovic a po přestřelce prohráli 4:2. Předtím v domácím utkání jen remizovali ze Štítnou nad Vláří 4:4. Hosté z Velkých Karlovic už chystají mužstvo  na 1. A třídu a dávají v utkáních šanci mnoha mladíkům. Domácí nakonec duel s posledním týmem tabulky zvládli a tento souboj de facto rozhodli zž fdo poločasu.

Domácí přidali další branku

Jindřich Lehkoživ, trenér Kvasic: „V dalším domácím utkání jsme chtěli odčinit remízu ze štítnou nad Vláří, kdy jsme o výhru přišli až v samotném závěru. Také se nám nepovedl poslední zápas ve Slušovicích, kde jsme opět inkasovali čtyři branky. V duelu s Velkými Karlovicemi se urodilo povinné vítězství nad posledním mužstvem tabulky. O výsledku bylo rozhodnuto již po prvním poločase, kdy jsme získali klid čtyřmi góly a vytvořili spoustu dalších šancí, které jsme nedokázali proměnit. Druhý poločas se vlastně jen už jen dohrával z povinnosti.“



Sestavy


FC Kvasice
J. Svoboda [-] - R. Potočný [-] (72. R. Šupčík [-] ) , D. Stratil [-] , J. Ševela [-] , R. Zapletal [-] , J. Žiška [-] , D. Drápal [-] , D. Chytil [-] (80. J. Baculák [-] ) , L. Berky [-] (72. R. Pospíšil [-] ) , J. Ferko [-] (73. T. Hamala [-] ) , K. Majkrič [-] (80. M. Samohýl [-] )

FC Velké Karlovice+Karolinka
L. Sedlák [-] - A. Korabík [-] (82. J. Tomek [-] ) , T. Štuler [-] (85. R. Gášek [-] ) , O. Gajdoš [-] , Š. Karlík [-] , M. Jurajda [-] , M. Kovář [-] , L. Němec [-] , T. Koňařík [-] (68. P. Škrobák [-] ) , T. Ondřejka [-] , R. Zeť [-]

Hráči zápasu: D. Chytil , D. Drápal - M. Jurajda .
Počet diváků: 228. Rozhodčí: Bartoň Pavel - ŠEVČÍK Igor, ŠTIPČÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Pavel Urbaník
Tip experta: výhra domácích

Kvasice doma vyhrají

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích