2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2022 17:00

25.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nevšová doma zvládla záchranářský duel s Luhačovicemi


Branky


8

Do Nevšové zavítal celek z nedalekých Luhačovic. Domácí tým stále bojuje o záchranu v soutěži a nutně potřeboval bodovat. V první půli se Nevšové podařilo vstřelit dvě branky. Ve druhém dějství hosté utkání ještě zdramatizovali, ale domácí cennou výhru nakonec uhájili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dali dvě branky

Facebook TJ Sokol Nevšová:

Do zápasu jsme šli velmi aktivně, dařila se nám rozehrávka i rychlý přechod dopředu. Už v sedmé minutě jsme se dokázali dobře zorientovat v pokutovém území a po střele Lukáše Hladíka ujmout vedení. I nadále jsme byli lepším týmem a mohli skórovat, kdy průnik a akci Honzy Fuksy zastavila tyč. Nicméně ve 20. minutě pojistil naše vedení Lukáš Kutra a tak první půle skončila naším vítězstvím. Do druhé jsme vstoupili opatrněji, soupeř se dostával do šancí stále častěji, ale dařilo se nám úspěšně jejich pokusy bránit. Bohužel v 80. minutě se Luhačovícím podařilo branku vstřelit a posledních 10 minut jsme si museli sáhnout na dno a ubránit tak cenné vítězství 2-1. Hráči podali bojovný výkon, za který zaslouží poděkování.

Hosté utkání ještě zdramatizovali

Facebook FK Luhačovice:

Komentář trenéra FK Luhačovice Lukáše Pazdery zápasu:

První poločas z naší strany totálně prospaný, většinu hráčů jsem nepoznával a vypadali jsme jako výletníci. Do šatny jsme šli ještě paradoxně za přijatelného stavu 2:0. V poločase jsme si tomu něco řekli a druhý poločas jsme vypadali, jako jiný tým než který hrál první poločas. Měli jsme hodně šancí na to, abychom snížili dříve, ale povedlo se nám to až okolo 80. minuty a proto jsme prohráli. Druhý poločas i když jsme hráli solidně tak se nám vrátil přístup z prvního poločasu. Dnes jsme to prohospodařili a odevzdali tři body domácím. Kluci ví moc dobře, že tudy cesta nevede.



Sestavy


TJ Sokol Nevšová
J. Kiza [-] - M. Mujkoš [-] , S. Beňo [-] , L. Kutra [-] (71. M. Toman [-] ) , M. Tomaštík [-] , A. Urbánek [-] , J. Fuksa [-] (63. R. Kvěťák [-] ) , M. Hába [-] , V. Tomšů [-] , D. Blanař [-] , L. Hladík [-] (76. P. Karmazín [-] )

FK Luhačovice
M. Švec [-] - J. Plachý [-] , E. Riečičiar [-] (46. T. Hruboš [-] ) , T. Kelíšek [-] , V. Zábojník [-] , R. Slobodian [-] , M. Bernátek [-] , A. Popelka [-] , O. Červenka [-] , J. Kryšpín [-] , Š. Červenka [-]

ŽK: 40. J. Fuksa , 82. M. Toman - 38. O. Červenka , 82. R. Slobodian , 84. Š. Červenka , 90. M. Bernátek .
Hráči zápasu: J. Kiza , L. Kutra - Š. Červenka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Štipčák Martin - SMÝKAL Miroslav, RYBKA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Milan Šerý
Tip experta: výhra domácích

Nevšová doma Luhačovice porazí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů