Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2022 18:30

25.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otrokovický Baťov znovu naděloval. Tentokrát Valašské Polance


Branky


9. J. Gojš , 11. J. Sotolář , 25. P. Krajča , 42. J. Gojš , 45. P. Tkáč , 46. P. Krajča , 77. P. Krajča , 84. J. Kadlec , 86. J. Gojš (p.)
6

Na umělou trávu v Otrokovicích zavítali fotbalisté z Valašské Polanky. Hosté bojují o záchranu, ale domácí tým je vůbec nešetřil. V první půli nasázel Baťov hostím pět branek. Ve druhém poločasu pokračovali hráči Baťova v kanonádě a hosté odjeli domů s debaklem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se do půle trefili pětkrát

Na Baťově se v páteční podvečer představila Valašská Polanka stále ještě živící svoji naději na záchranu v krajském přeboru. Její poslední výsledky naznačovaly, že se budou snažit o jakýkoliv bodový import i z Baťova, domácí však pro jejich záchranářskou misi neměli pochopení a naložili jim pořádný debakl. Nutno však říct, že výsledek mohl být zcela jiný, kdyby byl hostující tým úspěšnější při proměňování svých i těch nejvyloženějších šancí, v produktivitě byl však podstatně úspěšnější tým domácích, proto výsledek nabral až takovou krutou podobu.

Utkání začalo dle očekávaného scénáře, Baťov se od začátku chopil taktovky a přestože nikam nespěchal, začal si postupně připravovat šance. V té první se ve 3.minutě ocitl Kašík, Žáčkův roh ale zcela osamocen na zadní tyči přesně umístit nedokázal. V 9.minutě už byli domácí úspěšnější, zavání stopera hostí využil Tkáč, který přistrčil míč Šiškovi, ten nezištně našel zcela volného Gojše, jehož pravačka byla neomylná a Baťov se tak ujal vedení. O dvě minuty později se skóre měnilo podruhé, Dvořáček našel na rohu vápna Sotoláře, jehož zatočený centr nakonec skončil pod víkem překvapeného Dobeše. Poté se téměř zopakovala situace z minulého týdne, kdy domácí pod dojmem rychlého vedení dovolili Napajedlům snížit, tentokrát si sice Polanka také dokázala připravit šance, ale nejprve Kovalčík pěknou střelou minul a o chvíli později sólový nájezd Tomšů zlikvidoval spolehlivý Vitásek. Baťovští pak v obraně zpozorněli a dál se tlačili k brance hostí, Gojš po svém blafáku však trefil pouze boční síť a Sotolářova krásná střela jen o milimetry minula tyčku. Ve 24.minutě se už ale opět jásalo, Žáčkův přesný pas dokázal po sólovém nájezdu zužitkovat Krajča. Ve 37.minutě mohl svůj druhý gól v zápase přidat Gojš, jeho střelu ovšem stejně jako o minutu později Klímovu vyloženou šanci zlikvidoval i přes obdržené branky výborný Dobeš. Ve 41.minutě však byl po Krajčově okružní jízdě kolem vápna a přesném pasu na střílejícího Gojše skutečně bezmocný, stejně jako o minutu později, kdy poločasový účet uzavřel po pěkné individuální akci Tkáč.

Domácí přidali další trefy

I druhou půli začali domácí zhurta, Polančané se po přestávkovém prostřídání ještě nestačili pořádně zformovat a Dobeš lovil míč ze své sítě pošesté, když ho po přesném Gojšově pasu přeloboval Krajča. Hned poté ale golman Polanky vytáhl další parádní zákrok, když vyrazil Žáčkovu pumelici z 18 metrů na roh. V 54.minutě se ke slovu dostali opět hosté, Daněk však tváří v tvář Vitáskovi zaváhal a poslal míč těsně vedle baťovské branky. Když pak Krajču opět vychytal Dobeš, přišly další velké šance Valašské Polanky, kteří využívali již poněkud uvolněné morálky v obraně Baťova, Zbranek, Punčochář ani Kovář ale úspěšní nebyli a tak opět trestali domácí, Šiška v 72.minutě obral o míč rozehrávajícího obránce hostí, našel zcela osamoceného Krajču a ten do prázdné branky zkompletoval svůj hattrick. O minutu později se opět mohl prosadit hostující Kovář, z výborné pozice ovšem pouze vyprášil Vitáskovy rukavice. Jak nakládat s podobnými šancemi pak hostům předvedl domácí Kadlec, jenž si 84.minutě krásně naběhl na přesný Sotolářův pas a nezadržitelně skóroval, skóre pak v 86.minutě uzavřel Gojš, který po faulu na Krajču z penalty taktéž završil hattrick. V poslední minutě měl na noze Adam Bršlica dokonce desátý gól, ale ve své šanci prováhal správný okamžik a jeho střelu mu dokázala obrana Polanky zblokovat.



Ohlasy k zápasu


SK BAŤOV 1930
Petr Zapletal, trenér: Sehráli jsme opět dobré utkání a musím hráče pochválit. Náš herní projev byl od začátku velmi aktivní, kvalitně jsme kombinovali, dostávali se do šancí a ty se nám dařily proměňovat. Hosté se v průběhu utkání dostaly taky do několika velmi slibných brankových příležitostí ale v těchto situacích nás podržel brankář Roman Vitásek. Utkání mělo celkově dobrou úroveň a přítomní diváci viděli spoustu šancí na obou stranách a potvrzení dobré sportovní formy našeho týmu.

TJ Sokol Valašská Polanka
web Valašské Polanky: Valašská Polanka cestovala netradičně v pátek na půdu lídra tabulky. Trenér Kučerňák postrádal opory v podobě kapitána Filipa Mačka či Martina Štrbíka. To však nic nemění na faktu, že domácí potvrdili svou herní pohodu z celé sezony a s Valachy si nebrali servítky. Polančané budou spoléhat na přízeň víkendových výsledků a doufat, že příští sobotu budou moct znovu bojovat o naději na udržení se v Krajském přeboru.



Sestavy


SK BAŤOV 1930
R. Vitásek [-] - P. Šiška [-] (75. A. Skyba [-] ) , P. Tkáč [-] (68. A. Bršlica [-] ) , J. Kašík [-] , R. Klíma [-] , O. Žáček [-] (61. J. Kadlec [-] ) , J. Dvořáček [-] , J. Sotolář [-] , J. Gojš [-] , P. Krajča [-] , M. Kozubík [-] (68. V. Zapletal [-] )

TJ Sokol Valašská Polanka
J. Dobeš [-] - L. Trčka [-] (46. A. Zemánek [-] ) , O. Adámek [-] (75. P. Malík [-] ) - D. Ondra [-] , Š. Kovalčík [-] , M. Baran [-] (68. M. Kovář [-] ) - J. Tomšů [-] (46. L. Daněk [-] ) , J. Řezníček [-] - R. Trčka [-] (46. L. Punčochář [-] ) , S. Adámek [-] , O. Zbranek [-]

ŽK: 84. P. Bršlica - 78. O. Zbranek .
Hráči zápasu: P. Krajča , J. Gojš - S. Adámek .
Počet diváků: 128. Rozhodčí: Ševčík Igor - BARTOŇ Pavel, RYBKA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Milan Šerý
Tip experta: výhra domácích

Domácí si připíší další body

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích