4:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2022 17:00

24.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boršice nedaly Nevšové v domácím prostředí žádnou šanci


Branky


2. V. Suchánek , 17. L. Kutra (vl.) , 60. L. Malý , 90. J. Janík - 25. P. Karmazín
6

Do Boršic zavítali fotbalisté Nevšové a zaspali začátek zápasu. Domácí tým totiž vedl již po sedmnácti minutách o dvě branky. Hosté dali kontaktní branku. Navíc domácí tým přišel o vyloučeného trenéra Kučeru. Ve druhé půli domácí pojistili výhru dvěmi trefami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dali dvě branky

Hosté z Nevšové stále nemají jistotu záchrany a navíc v minulém kole ztratili body v domácím prostředí s Brumovem. Boršice v jarní části ztrácejí body a už nejsou takovou štikou, jako tomu bylo v podzimní části. V týdnu se jim navíc nepovedla dohrávka ve Valašské Polance, odkud přijeli bez bodu. V duelu s Nevšovou ale domácím vyšel na jedničku začátek zápasu a už po dvou minutách se mohli radovat z branky po trefě Suchánka. V 17. minutě si hostující Kutra navíc vstřelil vlastní branku. Hosté do půle snížili Karmazínem. Ve druhém dějství se hosté snažili o vyrovnání. Po hodině hry se trefil domácí Malý a v závěru přidaly Boršice čtvrtou trefu. Hosté tak odjíždějí na Valašsko s prázdnou.

Domácí přidali další branky

"Nezachytili jsme úvod zápasu a už v první minutě po trestném kopu prohrávali 1-0. Poté se hra stabilizovala, ale štěstí ani tentokrát při nás nestálo, kdy jsme si vstřelili vlastní branku a poslali tak domácí do dvoubrankového vedení. Dokázali jsme vrátit do hry po rohovém kopu střelou pod břevno Petra Karmazína a udržet tak poločasový stav 2-1. Úvod druhé půle jsme si pohlídali, ale další standartní situaci už ne a hosté šli opět do dvoubrankového vedení. Smůlu jsme si vybrali až do konce kdy se v 90 minutě podařilo domácím navýšit na 4-1. Domácí si šli za vítězstvím od první minuty zápasu a tak berou tři body, "hodnotí nepovedený duel v Boršicích činovníci TJ Sokol Nevšová.



Sestavy


SK Boršice
R. Janečka [-] - J. Kaňovský [-] , J. Janík [-] , L. Býček [-] (87. J. Šmít [-] ) , M. Gavenda [-] , V. Yatsyshyn [-] (67. J. Hubál [-] ) , L. Malý [-] , V. Suchánek [-] , M. Bartošík [-] , M. Březina [-] , E. Trlida [-]

TJ Sokol Nevšová
J. Kiza [-] - L. Kutra [-] , M. Tomaštík [-] , P. Karmazín [-] , A. Urbánek [-] , R. Kvěťák [-] , J. Fuksa [-] , M. Hába [-] , V. Tomšů [-] , D. Blanař [-] , L. Hladík [-] (76. V. Welyt [-] )

ŽK: 27. V. Suchánek , 39. L. Býček , 64. V. Yatsyshyn , 69. J. Hubál - 59. R. Kvěťák . ČK: 26. P. Kučera .
Hráči zápasu: L. Malý , V. Suchánek - P. Karmazín .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: SMÝKAL Miroslav - PAVLICA Jiří, PROKŮPEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Karel Filák
Tip experta: remíza

Zápas skončí dělbou bodů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích