2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2022 17:00

24.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záchranářský duel Valašské Polanky a Nedašova skončil dělbou bodů


Branky


6

Ve Valašské Polance se představil celek z Nedašova. Domácí tým ve středu zvládl duel s Boršicemi a body chtěl potvrdit i s Nedašovem. Hosté se ale ukázali jako kvalitní protivník a po půli vedli o jednu branku. Ve druhém dějství se domácímu týmu podařilo srovnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vstřelili dvě branky

Web TJ Sokol Valašská Polanka:

Domácí Polančané mohli otevřít skóre již v 1. minutě, po dobré individuální práci Kovalčíka zakončoval z voleje mimo Tomšů. Nedašov svou první příležitost využil, po rohovém kopu se do zakončení dostal Holba a dokázal přelobovat brankáře Dobeše. Valašská Polanka srovnala v 11. minutě, kdy trefil vyrovnání z hranice 25 metrů Lukáš Trčka. Jenže hosté ihned odskočili zpět do jednobrankového vedení, míč si srovnal na střelu Josef Kolínek a zamířil přesně k tyči. Vyrovnat mohl Ondřej Adámek, ale jeho hlavičku k tyči po rohovém kopu vystihl pozorný brankář Solař. Krátce po něm neuspěl se svou střelou Tomšů. Polančané prožili krizovou chvíli ve 37. minutě, kdy musel za záchrannou brzdu zatáhnout Filák a domácí šli do oslabení. Nedašov měl před první půli navrch, ale skóre se do přestávky už neměnilo.

Domácí ve druhé půli srovnali

Do druhé půle nastoupili domácí jako pokropení živou vodou. I v početní nevýhodě soupeře začali tlačit a předvedli velkou vůli po vyrovnávací trefě. Již ve 49. minutě ohrozil branku Nedašova Novák, Solař si však prostor mezi nohama pohlídal. V 59. minutě nadělal vrásky hostující obraně znovu Kovalčík, ale ani tentokrát neuspěl, blízko měl ke srovnání i Tomšů. Ten se dočkal v 60. minutě kdy do branky usměrnil centr Kovalčíka a k velké radosti domácích vyrovnal na 2:2. Polančané chtěli skóre otočit, ovšem Nedašov se nechtěl nechat zatlačit a o cenný bodový zisk přijít. Do vedení jej mohl vrátit kapitán Fojtík, ale hlavičkoval mimo. Polančané mohli rozhodnout v nastaveném čase, po centru Barana hlavičkoval ve vyložené pozici Zbranek, ale minul. Skóre se tak dělilo, Valašská Polanka bodovala v pátém zápase v řadě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Valašská Polanka
web Val. Polanky: Do Valašské Polanky v neděli přicestoval soupeř z Nedašova. Domácí chtěli učinit další potřebný krok k záchraně v Krajském přeboru, ale skóre otevřeli hosté. Vyrovnání domácích pak nemělo dlouhého trvání, když soupeř znovu rychle odskočil. Polančané nebyli v jednoduché situaci, když ve 37. minutě musel předčasně do sprch Filák. I v oslabení však Kučerňákovi svěřenci předvedli velkou vůli bodovat, a nakonec si bodový zisk i připsali, stalo se tak v pátém zápase v řadě a jde vidět, že Valašská Polanka dělá pro udržení v nejvyšší krajské soutěži maximum.




Sestavy


TJ Sokol Valašská Polanka
J. Dobeš [-] - L. Trčka [-] (75. R. Trčka [-] ) , M. Filák [-] , O. Adámek [-] , L. Punčochář [-] (46. L. Daněk [-] ) - D. Ondra [-] , Š. Kovalčík [-] , F. Maček [-] (32. O. Zbranek [-] ) , M. Baran [-] - J. Tomšů [-] , J. Řezníček [-] -

TJ Nedašov
D. Solař [-] - - J. Kolínek [-] , J. Marek [-] - J. Bartoška [-] , M. Kolínek [-] (59. M. Holba [-] ) , J. Pagáč [-] , M. Macháč [-] , A. Šimšálek [-] , P. Holba [-] , L. Novák [-] , J. Fojtík [-]

ŽK: 75. O. Adámek , 86. R. Trčka - 41. J. Bartoška , 56. L. Novák , 67. P. Holba , 80. J. Marek , 90. M. Macháč . ČK: 37. M. Filák .
Hráči zápasu: O. Adámek , J. Tomšů - D. Solař , A. Šimšálek .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: STODŮLKA Renek - TVARDEK Erik, HRUBÝ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Karel Filák
Tip experta: výhra domácích

Domácí si připíší tři body

Tip: výhra hostů