M. Chovanec 17. (p.)
P. Opravil 37.
2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2022 10:15

22.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brumov zvládl s Velkými Karlovicemi roli favorita


Branky


17. M. Chovanec (p.) , 37. P. Opravil
7

Na brumovském hřišti se představil poslední celek tabulky z Velkých Kalovic. Domácí tým byl v tomto utkání favoritem a o své výhře rozhodl již do poločasu. Nejprve se prosadil z pokutového kopu Chovanec a druhou trefu přidal mladičký Opravil. Ve druhém dějstvé se už střelci neprosadili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Brumov v posledním duelu prohrál poněkud smolně ve Slušovicích a proti Velkým Karlovicích tak chtěl bodovat naplno. Hosté měli v nohách středeční remízový dohrávaný zápas s Valašskou Polankou a tohoto faktu chtěli domácí hráči využít. Brumovjané o zisku tří bodů rozhodli již do poločasu, ale pak další gól už nepřidali.

 

Vedoucí FC Brumov Lukáš Juřica: Povinné a zasloužené vítězství. Po celé utkání jsme byli lepším mužstvem. Výsledek měl skončit větším brankovým rozdílem, ale budu se opakovat, naše finální řešení brankových situací je žalostné.

Ve druhé půli branka nepadla

Velké Karlovice přijely do Brumova ještě zabojovat o záchranu v soutěži, která se už týmu z Valašska hodně vzdaluje. V týdnu Karlovjané pouze remizovali v derby s Valašskou Polankou. Trenéru Vyškovskému v Brumově citelně chyběl Mikula a bez něj především v první půli vázla souhra hostujícího týmu a hra postrádala nějakou myšlenku. První branku obdrželi Velké Karlovice z pokutového kopu po čtvrt hodině hry. Domácí ještě do půle přidali druhou uklidňující trefu. Ve druhém poločasu se už diváci na brumovském hřišti branky nedočkali. Tři body tak zůstaly v Brumově a hosté prohráli po zásluze, neboť domácí celek si vytvořil daleko více gólových příležitostí.



Sestavy


FC Brumov
R. Důbrava [-] - M. Chovanec [-] (63. J. Búbela [-] ) , P. Opravil [-] (80. V. Běhunčík [-] ) , D. Šenkeřík [-] , M. Dubčák [-] (87. D. Šánek [-] ) , R. Bublák [-] , M. Kubiš [-] , A. Pecha [-] (87. J. Fojtík [-] ) , T. Grygar [-] , D. Juřica [-] , P. Vlček [-] (63. J. Fojtík [-] )

FC Velké Karlovice+Karolinka
L. Sedlák [-] - P. Škrobák [-] , T. Štuler [-] , O. Gajdoš [-] (46. M. Jurajda [-] ) , Š. Karlík [-] , J. Píšek [-] , M. Kovář [-] , R. Maňák [-] , J. Podešva [-] , T. Ondřejka [-] , R. Zeť [-]

ŽK: 35. R. Zeť , 60. M. Kovář , 80. J. Píšek .
Hráči zápasu: P. Opravil - R. Maňák .
Počet diváků: 147. Rozhodčí: Zelený Martin - PAVLICA Jiří, KOVÁŘČÍK Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Miloš Tesařík
Tip experta: výhra domácích

Brumov bude doma bodovat naplno

Tip: výhra domácích