1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2022 10:15

20.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kvasice loupily v sobotním dopoledni v lázních Luhačovicích


Branky


6

V Luhačovicích se představil celek z Kvasic, který si v minulém kole vyšlápl na Morkovice. Domácí tým bodoval v Bystřici pod Hostýnem a chtěl se vrátit na vítěznou vlnu. To se mu ale nepodařilo, hosté ve druhé půli strhli výhru na svoji stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Komentář trenéra FK Luhačovice Lukáše Pazdery: Až na prvních deset minut, kdy jsme se hledali na hřišti tak zbytek prvního poločasu byl z naší strany nejlepší na jaře, chyběla tomu ta branka, kdy nám v cestě stál brankář nebo tyčka. Byly tam centry, střely, ale i Kvasice ukázaly, proč hrají vršek tabulky. Druhý poločas jsme navázali na ten první, ale opět jsme neměli to potřebné štěstí v koncovce. Následně Kvasice daly první branku, ale dokázali jsme na to reagovat vyrovnávající brankou. Bylo to otevřené utkání na obě strany. U druhé branky jsme propadli po sobě jdoucích dvou, tří soubojích a hráč hostí to trefil na zadní tyč. Prohráli jsme, nejsme spokojeni, ale kluci musí cítit, že dnes to mělo hlavu a patu. Sám za sebe mám z toho lepší pocit než minulý týden, kdy jsme získali bod.

Hosté si výhru pohlídali

Jindřich Lehkoživ, trenér Kvasic: Začali jsme aktivně a do patnácté minuty jsme si vytvořili tři vyložené šance, bohužel jsme ani jednu neproměnili. Pak jsme nepochopitelně přestali hrát a přenechali aktivitu domácím, kteří měli několik možností ke vstřelení branky. Naštěstí nás výbornými zákroky podržel brankář Zavadil a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu. V druhém poločase si první šanci vytvořili domácí, ale nastřelili pouze tyč naší branky. Naopak my jsme naši šanci proměnili a šli do vedení. Domácí brzy vyrovnali po standartní situaci.. Vedení jsme si vzali zpět po brance Vojtáška a vytvořili si několik dalších možností k pojištění výsledku. Myslím si, že ve vyrovnaném zápase jsme o tu branku byli lepší a proto bereme všechny body.



Sestavy


FK Luhačovice
M. Švec [-] - V. Zábojník [-] (75. F. Lekeš [-] ) , R. Slobodian [-] , T. Hruboš [-] (72. M. Hyžík [-] ) , M. Bernátek [-] , O. Červenka [-] , J. Kryšpín [-] (84. R. Pešek [-] ) , T. Kelíšek [-] , P. Konečný [-] , Š. Červenka [-] , J. Plachý [-] (84. J. Kořenek [-] )

FC Kvasice
D. Zavadil [-] - J. Sigmund [-] , L. Berky [-] (90. R. Šupčík [-] ) , J. Ferko [-] (80. M. Samohýl [-] ) , K. Majkrič [-] , D. Stratil [-] , J. Ševela [-] , R. Zapletal [-] , P. Vojtášek [-] , J. Žiška [-] , D. Drápal [-]

Hráči zápasu: O. Červenka - D. Zavadil , P. Vojtášek .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: ZPĚVÁK Petr - SCHNÜRMACHER Filip, KOTAČKA Rostislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Libor Zapletal
Tip experta: remíza

Utkání v Luhačovicích skončí nerozhodně

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů