1:2
(0:2)
14. T. Hruboš
24. M. Polách (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2022 16:00

18.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luhačovice se na výhru ve Valašské Polance hodně natrápily


Branky


87. Š. Kovalčík - 14. T. Hruboš , 24. M. Polách (p.)
3

Domácí tým měl některé úvodní jarní zápasy odloženy a tak se chtěl na tým z Luhačovic vytáhnout. Tomu se navíc vůbec nepovedl vstup do odvetné části, kdy si zaknihoval tři porážky. Hosté nakonec vezou z Valašska tři body, ale domácí nedali svoji kůži vůbec lacino.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dali dvě branky

Web TJ Sokol Valašská Polanka:

Polančané nastoupili do prvního domácího utkání nového roku aktivně. V 8. minutě hledal centrem Stanislav Adámek hlavu Tomšů, který míč trefil, ale výborným zákrokem se prezentoval i hostující brankář Švec. Ještě v téže minutě však zahrozili i hosté z Luhačovic, z trestného kopu prostřelil zeď Konečný, ovšem domácí brankář Dobeš byl na místě. Ve 13. minutě se domácím podařilo rozebrat obranu soupeře, míč putoval po osem Stanislav Adámek - Filák a zakončoval znovu Tomšů, ale v tutové pozici branku minul. Následně se hostům podařilo domácím udělit lekci z produktivity, nakopnutý míč za obranu domácích si zpracoval Hruboš a z levé strany prostřelil Dobeše. Polančany pak mohla mrzet situace ze 22. minuty, kdy byl Hruboš zastaven jen za cenu faulu a penaltu proměnil s přehledem Polách. Domácí mohli vstřelit kontaktní branku ve 29. minutě, přihrávku Barana se snažil znovu usměrnit Tomšů, ale ani tentokrát nebyl přesný. Před koncem první půle mohly ještě Luhačovice odskočit, Hruboš směřoval na volej Hyžíkovi, Dobeš se však stačil přemístit. 

Domácím se vyrovnat nepodařilo

 

Již od startu druhé půle se Polančané znovu snažili s nepříznivým stavem něco udělat. Do hry po dlouhodobém zranění nastoupil ze střídačky David Maček a hned v 56. minutě prověřil pozornost Švece, když střílel z pravé strany. V 63. minutě nacentroval Stanislav Adámek míč na horní tyč luhačovické branky, k dorážce se dostal Baran, ale obrannou zeď soupeře nepropálil, tlak pokračoval centrem Ondry, ale ani tentokrát hlavička Tomšů síť za Švecem nerozvlnila. V 67.  minutě pak hlavičkoval po rohu těsně nad David Maček. Další šance Polančanů se dostavily až na počátku závěrečné desetiminutovky. Střela Lukáše Daňka měla potřebnou razanci, na poslední chvíli dokonce prudce změnila směr, ale i tentokrát Švec svůj tým podržel. V 85. minutě už však přeci jen obrana Luhačovic musela poprvé kapitulovat, Kovalčík si narazil míč s Daňkem a poté z levé strany střelou do protipohybu vykřesal Polančanům naději. Bleskové srovnání mohl obstarat Tomšů po centru Kovalčíka, ale znovu minul. Střelecké prokletí Polanky pak potvrdil v 88. minutě Kovalčík, jenž tentokrát trefil tyč. Když pak prudkou střelou neuspěl ani Štrbík, jehož pokus Švec vytáhl, bylo jasné, že Polanka kýžené body nevybojuje. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Valašská Polanka
web Valašské Polanky: První domácí utkání roku 2022 přivedlo do Valašské Polanky soupeře z Luhačovic. Valaši chtěli v prvním utkání získat potřebné body a oplatit soupeři jeho neférové jednání z podzimní části, kdy Luhačovice odmítly Polančanům přes úvodní sliby přeložit utkání, a zápas tak musel být kontumován. Polačané rozhodně nebyli horším týmem, ale soupeř jim udělil lekci z produktivity. Každopádně na výkonu proti Luhačovicím se dá určitě stavět. Pozitivum pro trenéra Kučerňáka je určitě návrat Davida Mačka zpět do sestavy.

FK Luhačovice
Lukáš Pazdera, trenér: Pro nás důležitá výhra a jsme rádi, že jsme si mohli po delší době zažít vítězný pokřik. První poločas jsme hráli velice dobře směrem nahoru, měli jsme tam zajímavé a tahové věci, které jsme mohli dohrát do dalších branek. Byli jsme nebezpeční a hráli jsme účelně. Druhý poločas byl slabší z pohledu toho, že domácí využili silného větru a nakopávanými balóny se snažili nás dostat pod tlak. Z jejich strany to byla taková hra na náhodu, buď a nebo. V obraně nám to pomalu taky sedá i když tam ty výhrady určitě budu mít, tak je důležité, že kluci sami vidí ten rozdíl, když to chování je zodpovědné vůči sobě a týmu. Jdeme tomu naproti, neuhýbáme a pak i ten míč se k nám odrazí.



Sestavy


TJ Sokol Valašská Polanka
J. Dobeš [-] - M. Filák [-] (42. O. Zbranek [-] ) , S. Adámek [-] (77. L. Daněk [-] ) , O. Adámek [-] - Š. Kovalčík [-] , M. Štrbík [-] , M. Baran [-] - J. Tomšů [-] - L. Trčka [-] (46. D. Maček [-] ) , D. Ondra [-] , L. Punčochář [-]

FK Luhačovice
M. Švec [-] - F. Lekeš [-] (85. R. Pešek [-] ) , M. Hyžík [-] , M. Bernátek [-] , J. Kryšpín [-] , T. Hruboš [-] , T. Kelíšek [-] , P. Konečný [-] , Š. Červenka [-] , J. Plachý [-] , M. Polách [-] (61. V. Zábojník [-] )

ŽK: 65. J. Kryšpín .
Hráči zápasu: Š. Kovalčík - M. Švec , T. Hruboš .
Počet diváků: 258. Rozhodčí: Bartoň Pavel - ŠEVČÍK Igor, AMBROZ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Koseček

Expert: Filip Horký
Tip experta: remíza

Domácí uhrají s favoritem remízu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích