L. Berky 56.
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2022 15:30

17.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baťovu vystřelil výhru v nedalekých Kvasicích Pavel Tkáč


Branky


56. L. Berky - 36. P. Tkáč , 49. P. Tkáč
5

Místní derby bylo vidění v Kvasicích. Domácí tým přivítal lídra tabulky z otrokovického Baťova. V první půli padla jediná branka, tu zaznamenala nová akvizice Pavel Tkáč. Stejný hráč zajistil hostím ve druhém dějství dvoubrankové vedení. Za domácí pak snížil kanonýr Berky, ale vyrovnat se jim už nepodařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vstřelili jednu branku

web SK Baťov 1930:

V magnetem 16.kola bylo bezesporu derby mezi třetími Kvasicemi a lídrem soutěže Baťovem. Před velmi slušnou návštěvou byl k vidění dramatický zápas, od prvních minut bylo zřejmé, že ani jeden z týmů nebude chtít udělat chybu a bude se vyčkávat na jakékoliv zaváhání soupeře. První nebezpečnou akci si ve 12.minutě vytvořili domácí, po rohu Baťova se do rychlého brejku dostal Drápal, v koncovce však těsně minul. Hosté kontrovali o pár minut později rychlou kombinací po ose Šiška – Ondráš, jehož centr mimo dosah nabíhajícího Krajči přizvedl domácí stoper. Po následném rohu se kvasičtí dostali do dalšího brejku, před Majkričem musel Vitásek hasit nebezpečí vyběhnutím před vápno, kde dokázal tento sólo nájezd zblokovat. Vůbec největší šanci si domácí připravili v minutě 24., po přímém kopu se na malém vápně k hlavičce dostal Hamala, Vitásek byl však na zemi u levé tyče včas. A byl to právě gólman Baťova, kdo v 35.minutě založil první úspěšnou akci zápasu, jeho dlouhý výkop obránce Kvasic podskočil, toho využil Krajča a jeho přesnou nabídku rutinérsky zužitkoval Tkáč. O pár minut později si oba hostující útočníci role vyměnili, Tkáčovu ideální přihrávku však Krajča poslal pouze nad kvasickou branku.

 

 

 

Hosté si výhru pohlídali

Do druhé půle se domácí pokusili vstoupit s ještě větší aktivitou, byli to však baťovští, kdo udeřil, když po kvasickém rohu využili rychlý brejk, na Gojšovu střílenou nabídku si na zadní tyči počíhal Tkáč a podruhé v zápase rozvlnil síť za Svobodovými zády. Domácí nesložili zbraně a o pět minut později z další standartky snížili, po přímém kopu se k odraženému míči dostal Berky a Vitásek byl tentokrát bez šance. To kvasické nakoplo a vrhli všechny síly do snahy o vyrovnání, do žádné vyložené šance je však žlutomodrá obrana v čele s výborným Bršlicou nepouštěla. A byli to naopak hosté, kdo mohl utkání třetí brankou rozhodnout, dlouhatánské sólo Tkáče, ani následné dvě slibné šance Krajči však zůstaly neyužity a tak se pět minut před koncem opravdu domácí málem dočkali vyrovnání, po sérii soubojů na půli se do dobré palebné pozice dostal Majkrič, mezi tři tyče se však střelou zpoza šestnáctky netrefil. Baťov se snažil i v samotném závěru držet míč na svých kopačkách, vytvořil si dokonce ještě dvě slibné šance, Krajča ani Šiška však úspěšní nebyli a tak to byli domácí, kdo měl poslední tah, ze svého závěrečného náporu však nevytěžili víc než dva rohy a když zazněl závěrečný hvizd rozhodčího, byli to baťovští, kdo se svými fanoušky mohl slavit důležité a cenné vítězství.



Sestavy


FC Kvasice
J. Svoboda [-] - D. Chytil [-] , T. Hamala [-] (69. P. Ambruz [-] ) , J. Sigmund [-] , L. Berky [-] , J. Ferko [-] , K. Majkrič [-] (87. M. Samohýl [-] ) , D. Stratil [-] , P. Vojtášek [-] , J. Žiška [-] , D. Drápal [-]

SK BAŤOV 1930
R. Vitásek [-] - V. Zapletal [-] , P. Tkáč [-] (90. J. Kadlec [-] ) , J. Kašík [-] , P. Bršlica [-] , J. Dvořáček [-] , J. Sotolář [-] , J. Gojš [-] (87. A. Bršlica [-] ) , P. Šiška [-] , P. Krajča [-] , Z. Ondráš [-]

ŽK: 45. J. Sigmund , 60. D. Chytil - 60. J. Dvořáček , 90. P. Tkáč .
Hráči zápasu: P. Vojtášek , J. Ferko - P. Bršlica , P. Tkáč .
Počet diváků: 222. Rozhodčí: FILGAS Jan - HORVÁTH Antonín, VEČEŘA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Koseček

Expert: Milan Veselý
Tip experta: remíza

Utkání skonší nerozhodně

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů