4:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2022 15:30

17.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slušovický Smilek hattrickem sestřelil Nevšovou


Branky


6. O. Otepka (p.) , 18. A. Smilek , 49. A. Smilek , 90. A. Smilek - 25. V. Tomšů , 34. V. Tomšů
5

Nečekaně hodně práce měli slušovičtí fotbalisté s týmem z Nevšové. Hosté dokázali do půle umazat dvoubrankový náskok domácích. Domácí si ve druhé půli vzali vedení zpět, ale přišli o vyloučeného Železníka. V hektickém závěru viděl červenou kartu i hostující Kutra, pak nebyla Nevšové uznána branka a domácí v nastavení stvrdili výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padly dvě branky na každé straně

Jan Večeřa, trenér Slušovic: „Náročný zápas na těžkém terénu pro nás dopadl znovu šťastně. Tentokrát jsme šli do vedení hned na začátku, kdy po faulu na Kvasnicu proměnil pokutový kop Otepka. Pak neproměnil velkou šanci Marek, ale po jeho střele zvyšoval na 2:0 Smilek. Bohužel jsme si znovu zápas zkomplikovali. Po velké chybě doklepnul do prázdné brány Tomšů a v 35. minutě stejný hráč z trestného kopu vyrovnal. Vstup do druhého poločasu nám vyšel na výbornou a chvíli po obrátce dal svoji druhou branku Smilek. Poté zahodili své šance Kvasnica, Smilek a místo uklidnění přišlo drama. Nejdříve se zranil náš bek Janků a pod sprchy šel po druhé žluté kartě Železník. V závěru hostům pro ofsajd nebyla uznána vyrovnávací branka a tak v nastavení zkompletoval hattrick Smilek.“

Domácí strhli výhru na svoji stranu

Facebook TJ Sokol Nevšová:

Úvod zápasů patřil domácím, kdy už v 6. minutě zahrávali pokutový kop, který proměnili. Následně zvýšili svoje vedení na 2-0. Dokázali jsme trpělivou hrou do poločasu vyrovnat, nejdříve po centru Petra Karmazína usměrnil míč do brány Vašek Tomšů a chvíli na to z trestného kopu Vašek Tomšů vyrovnal. V druhé půli jsme bohužel nezachytili začátek a soupeř nás potrestal a ujal se vedení 3-2. Snažili jsme se srovnat a měli k tomu často blízko, obrana soupeře byla ale pozorná. Od 70. minuty se začal hrát nervózní fotbal z obou stran. Nejdříve neudržel nervy na uzdě hráč domácích Lukáš Železník, který viděl po faulu červenou kartu, následně pak náš Lukáš Kutra. I tak jsme hráli aktivně do poslední minuty. V 89. minutě jsme zápas po zásluze vyrovnali. Bohužel praporek pomezního zabránil regulérní brance. O ofsajd se nejednalo, což je vidět i ze záznamu z utkání. Tímto nám byla upřena zasloužená dělba bodů. Soupeř ještě v 94 minutě upravil skóre po naší chybě na polovině hřiště.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně: Hráči odvedli slušný a bojovný výkon, který si zasloužil bodové ohodnocení, realita je ovšem jiná.



Sestavy


FC Slušovice
M. Kučera [-] - M. Poslušný [-] , O. Otepka [-] (90. O. Tkadlec [-] ) , L. Klečka [-] , L. Železník [-] , R. Tkadlec [-] , J. Janků [-] (48. V. Trunkát [-] ) , V. Maliňák [-] , M. Marek [-] , A. Smilek [-] , P. Kvasnica [-]

TJ Sokol Nevšová
T. Hrnčiřík [-] - A. Urbánek [-] , M. Tomaštík [-] , R. Kvěťák [-] , P. Karmazín [-] (72. J. Skopal [-] ) , J. Fuksa [-] , M. Toman [-] , D. Chovanec [-] , L. Kutra [-] , V. Tomšů [-] , M. Knedla [-] (46. A. Khalil [-] )

ŽK: 33. L. Železník , 73. V. Trunkát , 84. V. Maliňák - 54. L. Kutra , 75. V. Tomšů , 90. M. Tomaštík . ČK: 75. L. Železník - 84. L. Kutra .
Hráči zápasu: A. Smilek , L. Klečka - V. Tomšů .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Bartoň Pavel - ŠEVČÍK Igor, ZELENÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Koseček

Expert: Milan Veselý
Tip experta: výhra domácích

Slušovice zaznamenají výhru

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích