0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2022 15:00

15.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V duelu Boršic s Brumovem branka nepadla, hosté v závěru nedali penaltu


Branky


6

Do slováckých Boršic zavítali fotbalisté z Brumova, kteří zde chtěli bodovat. To se jim nakonec i podařilo, i když v závěru sahali po tříbodovém zisku. Po vyloučení domácího Oslzly za ruku těsně před závěrečným hvizdem totiž kopali penaltu. Tu ale neproměnili a duel skončil před solidní návštěvou dělbou bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

"Hřiště je ve špatné kondici, míč hodně skáče, kombinační fotbal je vyloučený, takže bylo jasné, že zápas bude hlavně o bojovnosti. Kdo bude silnější v soubojích, má větší šanci. A devadesát minut to jen potvrdilo. V prvním poločase byl o něco lepší Brumov, ale žádnou vyloženou šanci si nevypracoval. Domácí hrozili výhradně ze standartních situací a brejků, které však v drtivé většině ztroskotaly ve finální fázi. Po přestávce se karta obrátila a my si připravili v 52. minutě vyloženou šanci. Úplně osamocený Kuba Janík však na zadní tyči branku přestřelil. Když už se zdálo, že zápas spěje k remíze, přišla v 86. minutě červená karta pro Tomáše Oslzlu za zákrok, za který by se nemusel stydět žádný gólman. Ráďa Janečka ale jediné boršické zaváhání napravil a penaltový pokus nohama vyrazil," hodnotí duel trenér domácích Pavel Kučera.

Ani ve druhé půli se diváci branky nedočkali

Lukáš Juřica, vedoucí FC Brumov: Hrací plocha byla v Boršících na konec března ve velmi dobrém stavu, ale přece jen to bylo první seznámení se s přírodní trávou a hráči volili jednodušší styl fotbalu. Vytvořili jsme si více brankových situací a domácí zase hrozili ze standartek. Radovat jsme se mohli v 87. minutě, kdy střílel do odkryté části branky Marek Chovanec, bohužel domácího brankáře zastoupil hráč a míč vyrazil rukou. Následný pokutový kop neproměnil Radim Bublák. S bodem nejsme úplně spokojeni, ale bereme ho!



Sestavy


SK Boršice
R. Janečka [-] - J. Kaňovský [-] , J. Janík [-] , V. Yatsyshyn [-] (72. P. Dovrtěl [-] ) , O. Večeřa [-] , L. Malý [-] (48. T. Oslzla [-] ) , V. Suchánek [-] , T. Ohnutek [-] , M. Bartošík [-] , M. Březina [-] (82. M. Vrtal [-] ) , E. Trlida [-]

FC Brumov
R. Důbrava [-] - D. Juřica [-] , M. Chovanec [-] , P. Opravil [-] , D. Šenkeřík [-] , P. Vlček [-] (90. V. Běhunčík [-] ) , M. Kubiš [-] , M. Dubčák [-] , A. Pecha [-] (75. J. Fojtík [-] ) , T. Grygar [-] , R. Bublák [-]

ŽK: 40. J. Janík , 56. O. Večeřa , 64. J. Kaňovský - 59. M. Chovanec , 61. M. Kubiš . ČK: 85. T. Oslzla .
Hráči zápasu: R. Janečka , T. Ohnutek - D. Juřica , M. Dubčák .
Počet diváků: 225. Rozhodčí: SCHNÜRMACHER Filip - ZPĚVÁK Petr, KOTAČKA Rostislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Pavel Fojtík
Tip experta: remíza

Zápas v Boršicích skončí nerozhodně

Tip: výhra hostů