0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 15:00

15.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V hanáckém derby v Kvasicích na hřišti dominovaly Morkovice


Branky


35. O. Pospíšil , 60. M. Oplt , 63. J. Večerka , 72. D. Knap (p.)
6

Malé hanácké derby bylo k vidění na hřišti v Kvasicích, kam zavítal celek z Morkovic. V první půli se více dařilo hostím, kteří vedli o jednu branku. Ve druhém dějství hosté postupně navyšovali svůj náskok a dokráčeli pak k vysoké výhře. Morkovice si připsaly tři body a ukázaly, že se s nimi v jarní části musí počítat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dali jednu branku


Jindřich Lehkoživ, trenér Kvasic: Přestože jsme měli problémy se sestavou, ze které nám v týdnu vypadli Žižka s Neubrtem a další hráči hráli se sebezapřením po horečkách, vysoká porážka je pro nás zklamání a facka. Nevím, nakolik se na našem výkonu odrazily tyto absence, ale rozhodně jsem čekal od kluků z lavičky, kteří nyní měli možnost využít svou šanci. Duel byl o využívání šancí, kdy hosté z první skórovali a po druhém direktu už jsme neměli síly na obrat. Musíme se ze zápasu ponaučit, především proměňovat šance.“

Hosté přidali další branky

Vladimír Andrýsek, trenér Morkovic: „Nebylo to tak pohodové, jak nasvědčuje výsledek. Kvasice nastoupily dobře, dvacet minut nás tlačili, z první standardky trefili břevno. My postupem času hru vyrovnali a z brejku šli do vedení. Domácí dál tlačili, ale byli jsme to my, kdo právě z brejkových situací a dohrávek stříleli góly. Od stavu 3:0 jsme již zápas kontrolovali. Snad nám první vyhrání neuškodí jako na podzim.“



Ohlasy k zápasu


FC Kvasice
web FC Kvasic:

FC Morkovice
facebook Morkovic:



Sestavy


FC Kvasice
R. Stratil [-] - D. Chytil [-] (77. T. Hamala [-] ) , J. Baculák [-] , J. Sigmund [-] (77. M. Samohýl [-] ) , L. Berky [-] , J. Ferko [-] , R. Lysák [-] (77. R. Šupčík [-] ) , K. Majkrič [-] (67. R. Pospíšil [-] ) , D. Stratil [-] , R. Zapletal [-] , D. Drápal [-] (73. A. Kochaníček [-] )

FC Morkovice
D. Jarka [-] - O. Košárek [-] , J. Smažinka [-] , D. Jablunka [-] , J. Večerka [-] (71. O. Storzer [-] ) , Z. Karlík [-] - O. Pospíšil [-] , J. Šlajs [-] - D. Knap [-] (82. J. Frgál [-] ) , K. Chalupa [-] (82. O. Augustin [-] ) , M. Oplt [-] (85. R. Zápařka [-] )

ŽK: 73. R. Pospíšil - 61. D. Jablunka .
Hráči zápasu: J. Ferko - M. Oplt , D. Knap .
Počet diváků: 218. Rozhodčí: Ševčík Igor - BARTOŇ Pavel, ZELENÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Pavel Fojtík
Tip experta: výhra domácích

Kvasice v hanáckém derby získají tři body

Tip: výhra domácích