Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 10:15

15.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve šlágru kola si otrokovický Baťov otevřel v Luhačovicích střelnici


Branky


65. O. Červenka , 67. O. Červenka - 11. P. Tkáč , 18. P. Krajča , 37. J. Sotolář (p.) , 52. J. Gojš , 60. P. Tkáč , 62. P. Tkáč , 76. J. Gojš , 82. P. Krajča , 84. P. Krajča
6

Magnet kola se hrál v sobotním dopoledni na umělé trávě ve sportovním centru Radostova v Luhačovicích. Hosté z otrokovického Baťova rozhodli o své výhře již v prvním dějství, které vyhráli o tři branky. Ve druhé půli hosté dokonali svoji demolici a od potupné desítky domácí tým zachránil až závěrečný hvizd sudího. Hattrickem se blýskli Krajča a nová posila Tkáč.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vstřelili tři branky

Komentář trenéra FK Luhačovice Lukáše Pazdery k zápasu: Výsledek hovoří za vše, Baťov nás předčil ve všech směrech. Fotbalově nebylo, co řešit, ještě jednou gratuluji hostům. Doslova, ale nejvíc mě stve přístup některých hráčů, kteří devalvují práci ostatních a to nemyslím jen spoluhráče, ale všechny lidi, kteří tomu věnují volný čas a snaží se vytvořit slušné podmínky. Tohle špinavé prádlo si vypereme pěkně v rámci kabiny, co jsme si uvařili si taky sníme. To, že se něco nepovede dokážu pochopit, ale to že tomu nedám 100% v rámci zodpovědnosti je důkaz neochoty podřídit se týmu a výsměch všem spoluhráčům. Je to naše ostuda, že tohle vůbec musíme řešit.

Hosté přidali další branky

Ladislav Bršlica, činovník Baťova:

Los jarní části je k baťovským poměrně tvrdý, když hned k prvnímu utkání žlutomodří zajížděli ke svému nejbližšímu pronásledovateli do Luhačovic. Ale pokud někdo očekával nějakou tvrdou vyrovnanou bitvu, byl asi zklamán, protože Baťov svému soupeři nadělil těžko očekávatelnou rychtu.

Hosté se od začátku prezentovali pozornou obranou, ze které vyráželi do rychlých kontrů, už v 11.minutě pěkný ťukes doklepnutím do prázdné branky zužitkovala naše zimní posila Pavel Tkáč. O několik minut později pak rychlé dostoupení luhačovické rozehrávky využil ke zvýšení náskoku opět do prázdné branky Pavel Krajča. Krátce po polovině poločasu přišel lehce kontroverzní okamžik, když rozhodčí zákrok baťovské obrany na rozdíl od domácí lavičky viděl vně pokutového území, následoval tedy jen přímý kop, jenž hosté bez pohromy odvrátili. Za pár minut už ovšem sudí na penaltový puntík ukázal, tentokrát to ale byl jasný zákrok uvnitř  vápna Luhačovic, což v třetí branku v domácí síti proměnil Sotolář. Hosté v té chvíli zápas kontrolovali a domácí se do šancí prakticky nedostávali, z pokusu o nějaký tlak získali pouze několik rohových kopů.
Zápas pak definitivně zlomil čtvrtý gól ve Švecově síti, Ondrášův přetažený centr na zadní tyči pěkně trefil Gojš. Domácí se začali smiřovat s tím, že body poputují do Otrokovic, čehož využil Tkáč, který dvěma rychlými góly završil hattrick. Po následném prostřídání žlutomodrých Luhačovice přece jen zvedly hlavu, když hned dvakrát skóroval Červenka a snížil tak na 2:6, Baťov si však žádné komplikace nepřipustil a dalšími třema brankami dali výsledku konečnou podobu, přičemž se jako druhý střelec dočkal hattricku i Pavel Krajča.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Luhačovice
Lukáš Pazdera, trenér: Utkání jsme nezvládli podle našich představ a hosté si odvážejí vysoké vítězství.

SK BAŤOV 1930
Petr Zapletal, trenér: Velmi jsme se těšili na zahájení jarní části soutěže. V Luhačovicích vždy bylo přátelské prostředí, domácí se vždy snažili o kombinační fotbal a vzájemné utkání mělo vždy výbornou úroveň. I toto utkání kvalitou nezklamalo a diváci viděli zajímavé utkání se spoustou branek. My jsme podali velmi solidní výkon a vítězství bylo zasloužené. Hráli jsme aktivně a když jsme se v koncovce dokázali střelecky prosazovat, tak utkání bylo po celou dobu pod naší kontrolou.



Sestavy


FK Luhačovice
M. Švec [-] - M. Hyžík [-] (46. M. Polách [-] ) , D. Mejzlík [-] , T. Hruboš [-] , T. Kelíšek [-] , P. Konečný [-] , R. Slobodian [-] (60. E. Riečičiar [-] ) , J. Plachý [-] , F. Lekeš [-] , O. Červenka [-] , A. Löbb [-]

SK BAŤOV 1930
R. Vitásek [-] - V. Zapletal [-] , P. Tkáč [-] (63. A. Bršlica [-] ) , P. Bršlica [-] (62. M. Kozubík [-] ) , Z. Ondráš [-] (80. R. Klíma [-] ) , J. Dvořáček [-] , J. Sotolář [-] (80. A. Llanos [-] ) , J. Gojš [-] (80. J. Kadlec [-] ) , P. Šiška [-] , P. Krajča [-] , J. Kašík [-]

ŽK: 28. J. Jelínek - 78. J. Sotolář , 85. A. Llanos .
Hráči zápasu: P. Konečný - P. Krajča , P. Tkáč .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOVÁŘČÍK Dominik - AMBROZ Zdeněk, DOBIÁŠ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Petr Koseček

Expert: Pavel Fojtík
Tip experta: remíza

Šlágr kola skončí remízou

Tip: výhra domácích