2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2022 10:00

20.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanov B vyhrál důležitý zápas


Branky


20

První květnovou neděli přivítala rezerva Křižanova hráče z Velké Losenice. S ohledem na postavení obou týmů v tabulce a los konkurentů ze spodku tabulky šlo takříkajíc o zápas za 6 bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Křižanov vedl o dvě branky

Do utkání vstoupila výrazně lépe notně posílená domácí skvadra, kterou posílily áčkařské ikony Kopáček a Škorpík, do druhé půle navíc nastoupil po zranění vracející se Milota, a hned v 7. minutě zásluhou Škorpíka šla do vedení. Po sérii odrazů se jeden z nejlepších střelců okresního přeboru nemohl z hranice malého vápna mýlit. Skóre mohlo být srovnáno zanedlouho, nebezpečný přímý kop nejlepšího hráče hostí Kasala však dokázal Homola od pravé tyče vyrazit. Po pár minutách mohli domácí skóre navýšit, po faulu hostujícího gólmana ovšem penaltu zahrál Burian tak špatně, že by se dala nazvat "nepovedenou malou domů". Do osudu zápasu se tedy opět vložil Škorpík, přestože jeho umístěná střela na zadní tyč však nebyla z nejprudších a gólman gostí Fišar na ni v nejlepším vzpomínat nebude, znamenala průběžné vedení 2:0. Zanedlouho Škorpík dokonal hattrick, nepřesný pomezní Mencler ovšem chybně signalizoval ofsajd. Hostující Losenice v první půli na hřišti rozhodně nebyla do počtu, několik nadějných náznaků ovšem hosté nedokázali dotáhnout, nebo dobře zafungovala domácí defenziva.

Zápas se již jen dohrával

Druhá půle oko kritického fanouška vůbec neuspokojila. Domácí částečně obměnili sestavu, nicméně i nadále měli na hřišti dostatek kvality k tomu, aby diktovali tempo zápasu. Místo toho to působilo, že jdou zápas už jen dohrát a "nějak odkopat". Hosté se do zápasu mohli vrátit zejména po šanci Hroudy, střelu na bližší tyč ovšem dokázal i tentokrát zlikvidovat Homola. Žádné další výrazné šance z hostující strany už nepřišly, a protože v největších domácích šancích netrefil střídající Aleš Burian hlavou bránu a zejména Částek svou vyloženou šanci trestuhodně zahodil, zůstalo skóre na úrovni konce prvního dějství. Do záchranářských bojů si tak křižanovští fotbalisté připsali první výhru v jarní části.



Sestavy


SK FC Křižanov B
M. Homola [-] - J. Švejda [-] , J. Mužátko [-] , L. Kopáček [-] - M. Burian [-] , D. Plocek [-] (46. A. Burian [-] ) , T. Plocek [-] (66. B. Horníček [-] ) , T. Frantl [-] (46. J. Milota [-] ) , M. Broža [-] - M. Škorpík [-] (78. . Střecha [-] ) , M. Veselský [-] (46. M. Částek [-] ) -

TJ Velká Losenice
M. Fišar [-] - T. Neubauer [-] , M. Sobotka [-] , M. Bratršovský [-] (66. M. Hrouda [-] ) , R. Kasal [-] , P. Málek [-] (84. J. Milsimer [-] ) , P. Kamarád [-] , P. Zástěra [-] , P. Pospíchal [-] , R. Pátek [-] (52. J. Molík [-] ) , O. Augustin [-]

ŽK: 87. A. Burian , 89. L. Kopáček - 11. M. Fišar , 35. P. Málek , 59. T. Neubauer , 79. O. Augustin .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: DOLEŽAL Kristián - DOLEŽAL Lukáš, MENCLER Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Pavel Kunc
Tip experta: výhra hostů

Losínka vyhraje

Tip: výhra domácích