4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2022 16:00

19.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jimramov se nadále veze na vítězné vlně


Branky


19

Jimramov se nadále veze na vítězné vlně, tentokráte to schytal čtyřmi góly Měřín B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jimramov šel do vedení

V utkání 19.kola přivítali domácí za příjemného počasí béčko Měřína a pěkná divácká návštěva očekávala zda domácí plejeři budou pokračovat v dobrých jarních výkonech a ti to hned od začátku utkání začali potvrzovat, když dobře kombinovali a hlavně pravá strana – Dostál – Víťa Peňáz – Černý dělala hostující obraně velké problémy. Po několika nevyužitých uvolnil ve 12.minuě Vít Peňáz přihrávkou nabíhajícího Černého a ten přízemní střelou podél brankáře otevřel skóre utkání. V dalším průběhu měli domácí celou řadu šancí, ale jak Černého tak Víťu Peňáze vychytal výborně chytající Sysel. Ve 36.minutě výborně hrající Vít Peňáz po samostatné akci obešel i brankáře, ale jeho střelu zastavila levá tyč. V závěru poločasu zahrozili hosté dvěma střelami z větší vzdálenosti, ale brankář Hlaváč obě dostal přes břevno.

 

 

Domácí navýšili skóre zápasu na konci zápasu

V úvodu 2.poločasu se hra vyrovnala, hosté kombinovali ve středu pole, ale obraná domácích v čele s Pavlem Sedlákem hrála s velkým přehledem. Jedinou větší šanci hostí zlikvidoval v 55.minutě Hlaváč. Domácímu trenérovi vyšlo střídání a hra se oživila. V 62.minutě rozehrál Borovský z poloviny hřiště přímý kop, našel na levé straně nabíhajícího Bednáře, ten poslal hlavou míč do ohně a nabíhající Černý uklidil míč do sítě 2 : 0. V dalším průběhu měli domácí územní převahu bez výraznějších šancí. V 84.minutě si na levé straně několikrát vyměnili míč Borovský a Bednář a Borovský akci zakončil přesnou střelou k levé tyči. V 89.minutě zakončil skóre utkání po standartní situaci a po nepotrestaném faulu na brankáře hostí střídající Vojta Peňáz. Utkání probíhalo v přátelské atmosféře, hosté se snažili, ale přijeli v hodně kombinované sestavě s několika dorostenci a když již v 1.poločase odstoupili středoví hráči Kolouch a Sýkora na domácí prostě tentokrát recept nenašli. Domácí podali velmi dobrý výkon kde se projevuje, že trenér Borovský našel ustálenou sestavu, kde se podařilo namixovat rutinu zkušenějších hráčů s aktivitou mladých. V příštím kole zajíždějí domácí na hřiště lídra soutěže, suverénní Rožné, a tam se teprve ukáže jestli zlepšená hra může konkurovat i tak kvalitnímu týmu, kde i bod by byl velkým úspěchem v boji o záchranu v soutěži.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Benfika olé dnes nepřijela v nejsilnějším složení, navíc se již během první půle zranili zkušení Kolouch a Sýkora. To však neznamenalo, že zápas odevzdají, dají si pivko a vyrazí přes celý okres zpět(smích). Je fakt, že hlavně v první půli jsme si vypracovali spoustu vyložených šancí, ale spolehlivě je zahazujeme a v tomhle máme na čem pracovat. A kdyby Mandous za stavu 1:0 nevytáhl skvělý zákrok, kdoví jak by vše dopadlo. Hned potom jsme zvýšili na 2:0 a zápas už celkem v poklidu dovedli k výhře. Kromě zahozených šancí mančaft chválím za dobrý výkon a za to, že jsme trpělivě šli za třemi body. Příští týden nás čeká těžká zkouška v Rožné, ale sto pro se i tam o body porveme(smích). Ještě bych chtěl ocenit kluky z Borů a Bobrové, bylo to krásné nedělní televizní dopoledne, které bohužel trochu pokazil špatný terén. I tak jste pro mě hvězdy dne, akorát nevím jestli bych sám sebe chtěl na hřišti vidět(smích)Sportu zdar, vesnické čutané zvlášť a DYCKY JIMRAMOV.




Sestavy


TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - V. Dostál [-] (59. V. Peňáz [-] ) , Z. Novotný [-] (85. P. Sedlák [-] ) , T. Gregor [-] , P. Sedlák [-] - L. Bednář [-] , V. Peňáz [-] , M. Čupr [-] , M. Dvořák [-] - O. Nyshkur [-] (59. P. Borovský [-] ) , O. Černý [-] (73. J. Sedlák [-] )

TJ Jiskra Měřín B
P. Sysel [-] - S. Vlach [-] , L. Vokurka [-] , J. Bartušek [-] , D. Horák [-] - S. Švestka [-] , M. Sýkora [-] (41. F. Sysel [-] ) , P. Kolouch [-] (15. M. Kolouch [-] ) , D. Doležal [-] - J. Krčál [-] - V. Kuřátko [-] (67. J. Kocanda [-] )

ŽK: 40. O. Nyshkur - 81. V. Kuřátko , 88. J. Krčál .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: DOLEŽAL Lukáš - PAJKR Jaroslav (N), HRUBOŠ Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Petr Procházka

Expert: Ondřej Ostrýž
Tip experta: výhra domácích

Zde věřím Bojdaboys. Navrátilec Plech by mohl aspoň 2x trefit zařízení a Bojda si to vzadu s přehledem a grácií jemu vlastní pohlídá. 4:1

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů