1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2022 10:00

16.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezervy se rozešly smírně


Branky


16

 Rezervy Křižanova a Počítek se rozešly smírně

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas padly dvě branky

Přestože mrazivé počasí nedělního dopoledne vybízelo spíše k soutěžím zimního charakteru, rozdali si to hráči rezerv Křižanova a Počítek o "fotbalové" body.

 

Úvod zápasu patřil hostům, resp. selhání pravé strany domácí defenzivy, která hned ve 3. minutě umožnila samostatný únik hostujícího dua, které brankově zakončil Kotík. Křižanov byl v následujících momentech častěji u míče, šance ovšem neřešil dobře, v největší příležitosti Horníček de facto nevystřelil. Trestem mohl být další únik dvou hostujících útočníků na jednoho bránícího hráče, tentokrát ovšem střelu dokázal Homola vykopnout. Přibližně po půlhodině hry na druhé straně Šula naopak kapituloval po hezké individuální akci Martina Procházky.

 

Druhá půle branku nepřinesla

Druhé dějství patřilo domácím, kterým znatelně pomohl vítr v zádech. Zejména dorostenec a autor první domácí branky Procházka vydatně hostující branku ostřeloval, bohužel všechny jeho pokusy nemířily mezi tyče, takže Šula mohl být relativně v klidu. To po hostujících protiútocích bylo před soupeřovou brankou rušněji, kdy několik šancí řešila na poslední chvíli křižanovská defenziva. Ani na jedné straně už "nezahřmělo" a utkání tak skončilo zřejmě zaslouženou dělbou bodů.



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov B
Martin Homola: Byl to boj úměrný kvalitě terénu a celkovému nasazení, které můžete na této úrovni v -2°C nabídnout. Počítky šly poměrně rychle do vedení, naštěstí jsme měli celý zápas před sebou a náš přístup to tedy nijak neovlivnilo. Po zásluze jsme vyrovnali ještě do půle. Řekl bych, že jsme měli větší počet situací, které mohly být potenciálně nebezpečné, moc dobře jsme je ale neřešili. Naopak Počítky toho možná tolik neměly, ale když už byly před naší brankou, zpravidla to "smrdělo". Z tohoto pohledu tedy musíme bod brát, ale nemůžu se zbavit dojmu, že proti nedělní sestavě Počítek jsme měli bodovat výrazněji.




Sestavy


SK FC Křižanov B
M. Homola [-] - B. Horníček [-] (46. J. Stupka [-] ) , M. Procházka [-] , M. Procházka [-] , J. Milota [-] , M. Veselský [-] , M. Částek [-] , M. Burian [-] , M. Broža [-] , A. Burian [-] (84. D. Plocek [-] ) , J. Mužátko [-]

SK Transformátor Počítky B
P. Šula [-] - T. Straka [-] , R. Schneider [-] , J. Peška [-] - - M. Kotík [-] , M. Macky [-] (60. D. Peňáz [-] ) - P. Večeřa [-] (79. T. Říčan [-] ) , A. Říčan [-] (46. D. Bednář [-] ) , D. Říčan [-] , P. Beneš [-] , L. Kachlík [-]

ŽK: 71. M. Burian .
Počet diváků: 15. Rozhodčí: UHLÍŘ Lukáš - BENEŠ Jaroslav, TOMÁŠEK Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Jan Krčál
Tip experta: remíza

V Křižanově je výkop už v 10 hodin ráno, to nemusí všem vyhovovat, protože to není zvykem. Ani počasí nemá být ideální. Vsadil bych si na remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů