Polnička si odvezla z Březí tři body


Branky


16

Při krásné slunečné neděli se hrálo druhé utkání jarní části na hřišti v Březí kam dorazila dobře naladěná Polnička.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půlce padla jedna branka,která určila vítěze

Při krásné slunečné neděli se hrálo druhé utkání jarní části na hřišti v Březí kam dorazila dobře naladěná Polnička.Domácí Březí,které chtělo navázat na vydřené vítězství z Hamru začalo velice aktivně.Na poněkud špatném terénu se ale nedařila kombinace obou týmu.Branka padla až v 10.minutě, kdy po dobře kopnutém rohu Bulíčka vyskočil nejlépe hostující Havlík a hlavou poslal Polničku do vedení 0:1.Ve zbytku poločasu uz se nic zásadního nestalo a tak se šlo do kabin za stavu 0:1 pro hosty.

 

 

Ve druhém poločase už diváci branku neviděli

Druhá polovina začala opět velmi aktivně ze strany domácího celku jenže ti nedokázali překonat skvělé hrající obranou hru Polničky.Březí se snažilo střílet ze všech pozic ale rány,které šli s dálky byly buď mimo branku nebo je dokázal lapit brankář Chyba.Hosté vycházeli s dobře organizováné obrany a hrozili hlavně s brejku ale pokaždé ve finální fázi selhávali.V 80.minutě byla nařízena penalta za faul na Víšku a tak se zdálo že si hosté pojístí výhru jenže po celou dobu skvělě hrající Gančev poslal svou střelu vysoko nad branku.Domacím tak 10.minut před koncem svitla naděje na vyrovnání, bohůžel se to nepovedlo a hostující Sokol mohl slavit druhou výhru v jarní časti.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Polnička
František Kotík:: Na výlet do Březí nebo Březského jsem se moc netěšil, kdykoli jsem tam hrál, foukal vítr a výsledky na hřišti většinou nebyly podle představ. Dnes nás přivítalo slunečno a bezvětří, což byla příjemná změna. Tou méně příjemnou byl naopak trávník, který byl na jaře suchý, hřiště tvrdé a balon při každém dopadu překvapoval nečekaným odskokem, ale jak se říká, pro všechny stejné. Do zápasu jsme šli s poněkud jinou sestavou oproti minulému týdnu, kluci nám přicházejí a odcházejí a musíme se s tím vyrovnávat, jak říkám, těžkejma rosteš. Domácí začali aktivně, ale do žádné větší příležitosti se nedostali, naopak my jsme dali gól z rohu z první vážnější akce. V prvním poločase se hrál vyrovnaný fotbal s náznaky šancí na straně domácích, kdy jim chyběl větší klid v předfinální fázi, u nás se bohužel opět ukázala neschopnost dát gól ze samostatných úniků, do kterých jsme se dostávali. O poločase jsem si dovolil poznamenat, že tady se to bude muset odmakat, a vyhrajeme 1:0 a nebo dáme gól v 80. minutě. Ve druhém poločase jsme vycházeli ze zabezpečené obrany, která domácím téměř nic nedovolila a sami jsme hrozili z brejků…a že jich bylo, bohužel opět ta neschopnost dát gól. Zápas jsme kolem 80. minuty mohli rozhodnout z penalty po zákroku na Víšiho, ale z plánované střely po zemi byla nakonec málem ztráta balónu, naštěstí ho zastavilo pletivo nad brankou. A tak zápas nakonec skončil hubenou výhrou 1:0. Kaňkou na utkání bylo zranění Froda už po jeho první neproměněné šanci a zejména pak v teplém počasí nedostatečné množství točeného piva (lahví bylo dost) v místním stánku, až pozdě jsem se dozvěděl, že ho vypili opalující si kluci na lavičce, tenhle fotbal má své kouzlo. Ještě bych rád zmínil osobu pana rozhodčího, na jaře jsme hráli dva zápasy a oba byly řízeny s naprostým přehledem a i díky tomu se hráči věnovali hře a nikoli diskuzím a negativní emoce nebylo třeba nechávat v šatně.



Počet diváků: 40. Rozhodčí: DOLEŽAL Lukáš - CRHA Antonín (N), VALA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
28. 3. 2022 20:59
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Jakub Štíbal
Tip experta: výhra hostů

Zde vidím hodně vyrovnaný zápas, který bude pro diváky velmi atraktivní, plný šancí (opět zahozených, že pane Průža) věřím, že Polnička dá o gól víc než soupeř a bude moct slavit výhru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů