Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2022 16:30

26.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ochrana zakončil sezónu hattrickem


Branky


19

Ochrana zakončil sezónu hattrickem a Bory porazily Osovou Bítýšku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bory třikrát skórovaly

K poslednímu zápasu sezóny se Bory sešly se soupeřem z Osové Bítýšky. Před zahájením hry, převzali domácí pohár za druhé místo v soutěži. Po úvodním hvizdu se ujali iniciativy hosté ale brankáře Pokorného nezaskočili. A jak se říká nedá dostaneš, v tomto případě to platí. V 5. minutě po rozehrávce od domácí brány se míč dostává až k F.Zikmundovi, který dobře mířenou střelou našel k bráně dobíhajícího Miroslava Ochranu , který ji proměnil. Hosty to evidentně namotivovalo a ve 12. minutě vyrovnali Vařílkem. I poté předvádí mužstva aktivní hru s četnými gólovými šancemi. Nejblíže k navýšení skóre byli domácí v 25. minutě po tutové přihrávce Miroslavy Ochrany Jiří Dvořák trefil pouze levou tyč. Poté se hraje převážně na straně hostí. Po několika nezdarech je to duo Ráček Ochrana, kteří slaví úspěch.Ve 33. minutě tak vedou Bory 2:1. Ještě ve 40. minutě si vytváří náskok, tentokráte nahrává Hynek Ráček F.Zikmundovi a ten pálí na střed brány.

Druhý poločas vstřelily oba týmy po brance

I druhá půle je divácky atraktivní, hráči obou mužstev předvádí aktivní hru. Domácí mají mírnou převahu. V 64. minutě Miroslav Ochrana dostává od Josefa Starého přihrávku do volného prostoru před bránou a tu proměňuje na 4:1. Bylo to napínavé utkání až do konce, ještě v 87. minutě se hostím podařilo snížit Navrátilem na 4:2, ale více jim již Bory nedovolily.A tak sportu zdar a fotbalu zvlášť.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory
Vladimír Hlaváč: Dnes zaslouží pochvalu celý mužstvo, nejlepším hráčem byl celý tým.




Sestavy


TJ Družstevník Bory
M. Pokorný [-] - V. Chalupa [-] , H. Ráček [-] , J. Dvořák [-] (65. L. Němec [-] ) , M. Ochrana [-] , F. Zikmund [-] , M. Špaček [-] (80. D. Frejlich [-] ) , P. Prokop [-] , J. Novotný [-] , J. Starý [-] , J. Karásek [-] (65. J. Kujal [-] )

SK Osová Bítýška
J. Hršel [-] - P. Antoš [-] , P. Karmasin [-] (85. J. Šmerda [-] ) , M. Vařílek [-] , M. Klusák [-] (81. P. Večeřa [-] ) , P. Rosendorf [-] , M. Navrátil [-] , A. Karásek [-] (85. P. Kališ [-] ) , T. Karmazín [-] , T. Malý [-] , A. Trojan [-] (70. M. Kulík [-] )

Počet diváků: 100. Rozhodčí: TEPLÝ Radek - SÝKORA Jiří, STUPKA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Jan Pohl
Tip experta: výhra hostů

Doufám že kluci zaberou a odvezou z horké pudy 3 body na domácí se prosadí snajpr Ochrana za hosty kapitán Vařílek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů