K. Orel 88.
1:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2022 16:30

25.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby zvládla lépe Bystřice B


Branky


88. K. Orel - 21. J. Buček , 32. A. Feifer , 74. D. Čech
18

Derby zvládla lépe Bystřice B, která vyhrála o dvě branky ve Víru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bystřice vyhrála první poločas o dvě branky

Za velmi teplého počasí si chtěly oba celky před slušnou návštěvou 90 diváků připsat v derby vítězství. Domácí by se případnou výhrou přiblížili k desáté příčce tabulky.Lepší vstup do utkání se povedl hostům, kteří se dostali do vedení v 21. minutě po brance Jana Bučka a když v 32. minutě navýšil vedení Adam Feifer zdálo se, že hosté směřují ke třem bodům. Domácí se sice do konce půle snažili o snížení stavu, ale Filip Pečinka v brance hostí byl vždy na svém místě.Poločasová přestávka tak přišla vhod domácímu celku, který se mohl připravit na druhou půli, ve které chtěl určitě zdramatizovat průběh zápasu.

Bystřice v druhé půli kontrolovala zápas

Druhý poločas se snažili domácí o zisk alespoň bodu, ale brzkého snížení stavu se jim nepovedlo. To hosté využili nabídnutou příležitost v 74. minutě a po brance Davida Čecha potvrdili tříbodové vítězství. Domácí totiž stačili jen snížit v 88. minutě střídajícím Karlem Orlem - 1:3. V dalším kole nastoupí před svými fanoušky Bystřice, která přivítá postupující Křižanov.. Vír se představí ve Štěpánově.



Sestavy


Jiskra Vír
J. Preisler [-] - J. Sedler [-] (62. V. Oliva [-] ) , D. Šenkýř [-] , T. Piskač [-] - J. Coural [-] , D. Lahodný [-] , T. Sedler [-] , V. Skoumal [-] , J. Tomášek [-] - F. Kintr [-] (62. T. Stalmach [-] ) , V. Sedler [-] (77. K. Orel [-] ) -

SK Bystřice nad Pernštejnem B
F. Pečinka [-] - M. Svoboda [-] , J. Buček [-] (46. P. Podsedník [-] ) , L. Prüger [-] (46. J. Martínek [-] ) , A. Feifer [-] (74. M. Žila [-] ) , M. Pavlíček [-] (79. M. Procházka [-] ) , T. Samek [-] , M. Hofmann [-] (81. P. Tomášek [-] ) , D. Čech [-] , J. Holý [-] , M. Šponar [-]

ŽK: 8. D. Šenkýř , 59. T. Sedler - 83. P. Tomášek .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: SÝKORA Jiří - ŠUDOMA Jiří (N), BĚLEHRAD Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Karel Jilg
Tip experta: výhra hostů

Zajímavé derby nakonec vyhrají hosté.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů