Osová Bítýška rozhodla zápas v prvním poločase a porazila Santus


Branky


18

Osová Bítýška rozhodla zápas v prvním poločase, kdy dvakrát skórovala a porazila Santus 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli o dvě branky

Ve 25. kole okresního přeboru přivítala v tabulce šestá Osová Bítýška přředposlední Jívoví. Za ideálního letního počasí se hned od začátku pustili domácí do obrany hostí. Výsledkem úvodního tlaku byla branka Jana Pohla v 8. minutě zápasu. Domácí nadále pokračovali v dobývání hostující branky a v 32. minutě přidal druhou branku kanonýr domácích Marek Vařílek - 2:0. Další snaha o navýšení skóre skončila buď na brankáři hostů Štrynclovi nebo na obranném valu Santusu.Do šaten se tak šlo za vedení domácích 2:0.

Skórovali střídající hráči

Druhý poločas domácí kontrolovali průběh zápasu a v 56. minutě střídající Martin Hollý třetím gólem uklidnil domácí hráče a fanoušky. V samém závěru se prosadil také střídající hostující Jan Hejtmánek, který zkorigoval výsledek na 3:1. Favorit utkání tak vyhrál a všechny body zůstaly v Osové Bítýšce.



Sestavy


SK Osová Bítýška
J. Hršel [-] - P. Antoš [-] , P. Karmasin [-] , M. Vařílek [-] , M. Klusák [-] (70. M. Řezníček [-] ) , P. Večeřa [-] , O. Zeman [-] , A. Karásek [-] , T. Karmazín [-] (75. P. Kališ [-] ) , T. Malý [-] , J. Pohl [-] (46. M. Hollý [-] )

FC Santus Jívoví
M. Štryncl [-] - P. Liška [-] , M. Tůma [-] , M. Mach [-] , J. Láznička [-] (74. J. Hejtmánek [-] ) , J. Koukola [-] , J. Rosa [-] (60. F. Uhlíř [-] ) , R. Havlíček [-] , M. Koukola [-] , Z. Holubář [-] , V. Dvořák [-]

ŽK: 40. P. Liška , 90. J. Hejtmánek .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: BUDÍN Jan - UHLÍŘ Lukáš, HROMÁDKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Karel Jilg
Tip experta: výhra domácích

Domácí potvrdí výhodu domácího hřiště.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích