3:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kojetice otočily zápas v posledních dvaceti minutách


Branky


73. J. Sedlák , 80. D. Vrbka , 86. L. Hnízdil (p.) - 24. L. Kabelka
0

Kojetice se oklepaly z minulého debaklu a díky drtivému závěru dokázaly zcela otočit zápas s Opatovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se trefil pouze Kabelka

Do Kojetic přijel Opatov, který v minulém kole porazil těsně nový tým třetí třídy FK Podhorácko 1:0. Naopak Kojetice se vzpamatovávaly z předešlé porážky 8:0 od Šebkovic.Zápas začal pozvolna a hosté se začali pomalu prosazovat. Z hostující aktivity vytěžily Opatovští vedoucí branku, kterou vstřelil ve 24. minutě Ladislav Kabelka. Domácí se sice snažili o vyrovnání, ale jejich šance zůstaly nevyužity. Poločas tak skončil lépe pro hosty z Opatova.

Drtivý závěr Kojetic

Po změně stran se zvýšila aktivita domácích Kojetic. Jejich snažení však končilo nezdarem. Až v druhé části poločasu se začaly dít věci. Střeleckou smůlu Kojetic protrhl Jakub Sedlák v 73. minutě a odstartoval skvělou pasáž svého týmu. V 80. minutě se domácím podařilo zcela otočit náladoměr na svoji stranu. Ze smutku a nezdaru najednou vládla euforie, jistota a nová energie. Na Opatov to zapůsobylo tak,že místo aby ohrozili domácího brankáře Zdeňka Kupku, se dočkali další inkasované branky,která zcela rozhodla o osudu zápasu.Tato branka  padla  v 86. minutě zásluhou Leoše Hnízdila. Kojetice tak napravily nepovedený start do nového ročníku. 



Ohlasy k zápasu



FK Opatov
Hanzal Lukáš, vedoucí Opatova: Po vstřelené brance jsme nedokázali udržet výsledek a v závěru utkání jsme inkasovali tři zbytečné branky. Doufám, že se s toho nezdaru oklepeme a v dalším utkání s Heralticemi opět zabodujeme.



Sestavy


Kojetice
Z. Kupka [-] - D. Vrbka [-] , J. Ujčík [-] , T. Svoboda [-] , J. Svoboda [-] , D. Sochor [-] , J. Sedlák [-] , M. Otto [-] , L. Hnízdil [-] , P. Buďa [-] , P. Lampíř [-] (30. M. Barák [-] )

FK Opatov
R. Kšír [-] - M. Ježek [-] , J. Horáček [-] , J. Neckář [-] (80. J. Rampír [-] ) , J. Fortelný [-] - J. Kaser [-] , Z. Daniel [-] , D. Čučelin [-] , F. Šinkovský [-] - L. Kabelka [-] , A. Švaříček [-] (72. P. Chmelař [-] )

ŽK: 30. P. Buďa , 55. L. Hnízdil - 30. Z. Daniel , 37. F. Šinkovský , 60. J. Neckář , 87. J. Horáček .
Hráči zápasu: J. Sedlák - L. Kabelka .
Místo: Kojetice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: CHYTKA Vojtěch - KVAISER Jiří (N), SVOBODA František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.