Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2022 13:30

17.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bory nadělily Víru nepopulárního Bůra


Branky


26

Bory nadělily Víru nepopulárního Bůra a nadále zůstávají v tabulce na druhém místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bory vstřelily v prvním poločase čtyři branky

K dnešnímu utkání do Borů zavítali hosté z Víru. Po vzájemném oťukání se převzali iniciativu domácí. Během pár minut si vytvořili někoiik gólových šancí, ale konečně až ve 13. minutě ji konečně proměnili. Byl to Tomáš Požár, který si v malém vápně našel míč a neomylně zavěsil. Ofenzivní hra domácích pokračuje i nadále, stačili jim pouhé tři minuty na navýšení. Aktéry byli nahrávající Vojta Chalupa se zakončujícím Miroslavem Ochranou. Poté se na chvíli hra vyrovnává až do 28. minuty. Po nákopu od domácího gólmana se přihrávka znovu dostává k Miroslavu Ochranovi, který si zkušeně poradil s golmanem i obranou hostí. Bory tak vedou již tři nula. Následující nepřesné přihrávky soupeře, využil v 36. minutě borský František Zikmund, jeho přesnou přihrávku přes půlku hřiště zachytil Vojta Chalupa, ten se kličkou vyhnul obránci, obstřelil osamělého golmana a s klidem dokopal míč do brány Víru. Poločas tedy skončil 4:0 pro domácí Bory.

Ochrana dokončil hattrick

I přes četné šance většinou ve prospěch domácích jsme si museli na další gól počkat až do 75. minuty.Dlouhou přihrávku od borského golmana Martina Pokorného zachytil a zpracoval domácí útočník M.Ochrana prosmýknul se mezi dvěma obránci a kontrolovanou střelou vedle golmana hostí přidává svým dnešním hattrickem pátý gól pro domácí. Do konce se již další šance nepodařiliy proměnit, Bory tak vítězí 5:0.



Sestavy


TJ Družstevník Bory
M. Pokorný [-] - M. Zedník [-] (63. M. Zástěra [-] ) , H. Ráček [-] (46. S. Krejčí [-] ) , V. Chalupa [-] (55. L. Němec [-] ) , F. Zikmund [-] (55. M. Vávra [-] ) , J. Dvořák [-] (63. J. Kujal [-] ) , A. Novotný [-] , J. Starý [-] , P. Prokop [-] , M. Ochrana [-] , T. Požár [-]

Jiskra Vír
J. Preisler [-] - V. Sedler [-] , J. Sedler [-] , D. Šenkýř [-] (77. K. Orel [-] ) , J. Rejda [-] (70. V. Oliva [-] ) , T. Piskač [-] - J. Tomášek [-] , D. Lahodný [-] , T. Sedler [-] - F. Kintr [-] (70. O. Rychlý [-] ) , J. Coural [-]

ŽK: 34. H. Ráček , 40. F. Zikmund - 20. D. Šenkýř .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - TRÁVNÍČEK Jiří, ŽILKA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Vír bude pokračovat na vítězné vlně

Tip: výhra domácích

Virsky Piskac zpoza šestnáctky nekompromisně rozvlni síť hostu.

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Jan Čermák
Tip experta: výhra domácích

Bory nebudou chtít ztratit body v druhém utkání v řadě a před skvělou domácí kulisou vyhrají rozdílem třídy. M. Ochrana provětrá obranu hostů a nasází nejméně 3 góly.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích