3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2022 15:30

17.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanov si připsal očekávané vítězství nad Křovím


Branky


27

Křižanov rozhodl o výhře nad Křovím vlastně v prvním poločase. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí skórovali z penalty

Za opravdu aprílového počasí všichni očekávali, že si domácí otevřou nedělní střelnici. Hned od úvodního hvizdu bylo jasné, že hosté s kompaktním blokem 9hráčů, který je rozestaven napříč vápnem a jeden brejkový typ, který čeká na odkopnutý míč na půlce. Zápas byl festivalem zahozených šancí (v některých případech se nejednalo o šance, ale o jasné góly). Jenom během prvního poločasu zahodil Škorpík 3x, Patrik Bajer 2x, Petr 2x, Kopáček nastřelil tyč, Liška měl jednu šanci. A nakonec se domácím podařilo skórovat z penalty, kterou ,,bezpečně'' pod břevno proměnil Liška. 

Křižanov kontroloval zápas

Domácí chtěli ve druhé půli zlepšit koncovku, ale opak byl pravdou a festival pokračoval. Křižanovským se podařilo vsítit aspoň další dvě branky. David Fendrych vystřelil za vápnem a pro golmana nechytatelně do protipohybu ztečoval hostující obránce. Na 3:0 zvýšil Škorpík, který taktéž trefil do nohy bránícího hráče, od kterého šla střela do branky. Ohledně zahozených šancí: Kopáček zkompletoval hattrick v nastřelených tyčkách hlavou. Mili Škorpík ukázal přítomným divákům, co všechno je možné nedat a netrefil další 3tutovky. Mladík Juračka měl dvě šance, Petr dvě, Dan Uhlíř jednu. Patrik Bajer dvě.



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov
Martin Petr: Dnes to bylo velmi specifické utkání. Křoví se za celý zápas dostalo asi 2xkrát na naši polovinu hřiště. Ale je opravdu s podivem co jsme byli schopni neproměnit. Zápas měl normálně skončit 12 - 15:0. Ale nakonec nás zachránili v podstatě 3 vlastní góly hostů.




Sestavy


SK FC Křižanov
J. Stupka [-] - M. Škorpík [-] , D. Fendrych [-] , M. Petr [-] (67. D. Uhlíř [-] ) , L. Liška [-] , P. Bajer [-] , L. Halámek [-] , L. Anděl [-] (56. I. Klimeš [-] ) , M. Procházka [-] (46. T. Juračka [-] ) , R. Navrátil [-] (46. T. Malec [-] ) , L. Kopáček [-]

TJ Sokol Křoví
P. Karmazín [-] - R. Datinský [-] , M. Kapoun [-] , . Maloň [-] , J. Báňa [-] - R. Korniienko [-] , J. Macholán [-] , J. Bartošek [-] - L. Mencler [-] , L. Koudelka [-] , K. Jilg [-] (60. M. Voborný [-] )

ŽK: 49. . Maloň , 55. R. Datinský , 65. L. Mencler .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - MINYU Ivan, BAJER Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Jan Čermák
Tip experta: výhra domácích

Křižanov si zatím jede suverénně za postupem. A Křoví na tom rozhodně nic nezmění ač to píšu nerad tak tohle bude demolice. Křižanov zvítězí vysokým rozdílem a nějaký ten gól by mohl přidat David Fendrych.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích